Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
Új hozzászólás Aktív témák
-
norb7
tag
Attól hogy adsz a ramoknak több feszt nem érsz semmit, mert sztem neked a problémád, hogy kikapcsolás után áramtalanítod a gépet, tehát vagy a tápot, vagy az elosztót is kikapcsolod. Vagy nem így van? Mert olyankor csinálhatja ezt. Bár mivel nem vagyok otthon nem tudom kiprobálni, de nekem ugy rémlik, hogy áramtalanítás után is csak egyszer indul. Csak akkor indul kétszer, ha valami olyat állítok biosban, vagy ha esetleg a memória modulokkal játszok.
-
glaci
őstag
Nono!
Megy az első rugásra. Legalábbis Neked csak egyszer kell rugnod.
Utánna már Ő noszogatja magát. ;)Az első néhány alkalomnál még én is megijedtem.
Hidd el, nem érdemes foglolkozni vele. Ez így "normális".Egyébként ha kilépsz winből, és utána egyből visszakapcsolold a gépet, akkor elvileg nem kellene csinálnia. (Hacsak nem, nem tud elsőre feléledni valami tuning miatt, de akkor meg szólnia kellene, hogy "Owerclocking failed".)
Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
Új hozzászólás Aktív témák
- Supermicro MBD-A1SRM-LN7F-2758
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Beszámítás! Gigabyte Z590 Vision G 1200 DDR4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Patriot Viper Xtreme 5 RGB 32GB KIT DDR5 8000MHz CL38 (2x16gb) (9 év alza gari)
- Apacer 4Gb DDR4 2666Mhz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest