Új hozzászólás Aktív témák
-
samu74
addikt
Azokra a csatlakozókra tedd rá a cpu hűtőt,meg kellene nézni azt tudja-e szabályozni...?
Ahogy nézem nem biztos hogy elér a kábel...Vagy egy másik gépben megnézhetnéd a ventiket.Móci:igen,az egy nagyon jó kis lap 21ezer pénzért.
HartgeH3-2.8: az előbb írni akartam csak már késő volt,a windowsos háttérképed valami nagyon csúnya dolog miatt "áldozattá vált".-----------
-
HartgeH3-2.8
addikt
Üdv Direkt van sima fekete háttérben De azért köszi a jelzést
Amúgy eredetileg ez volt kint [link] A jó kis FantomAz OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
HartgeH3-2.8
addikt
Asszem van egy ilyen Snoop Dogg-nak is Asszem kéne venni egy ilyet ezzel mennék közértbe úgy is a SPAR-ba olcsóbb a zsemle
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
Bulitt
addikt
megindult az élet Sareth kellet neked panaszkodni, hogy punyadás van
[ Szerkesztve ]
-
samu74
addikt
-
Sareth
senior tag
Köszönöm a választ Móci
Aryan - Hát a Noctua vagy Scythe-el kapcsolatban erősen megoszlanak a vélemények. Van aki szerint javallott és van aki szerint tök fölösleges.
Akkor itt meg is ragadnám az alkalmat hogy ha esetleg lenen valakinek eladó két darab valami jobb fajtából ami csendes (pl. Zalman, CM, Coolink) és ledes privizzen rám mert vennék! Előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Aryan
senior tag
Nagyon idegesít a gép, ha hangos. 4db noctua venti van a gépben amiből három pörög 900rpm-en (12cm-es) és a negyedik a 9cm 1300rpm-en. Hangjuk 0, motorzaj 0, most került be a gépbe egy CM hdd keret amiben van egy gyári világitós CM venti 1100rpm-en megy gyárilag, na neki van hangja.
Ha valakit nem zavar a hang és teljesítmény a fontos akkor tök jó a Zalman vagy akár a 38mm-es chieftec venti. Coolink ventik nem rosszak az árukhoz képest, de ha levesszük a fordulatát akkor nagyon erős motorzaja (morgó) van.
Lehet olcsón is venni nem rossz ventiket, pl Artic Cooling vagy Englide (és ez magyar termék )De ez egy alaplapos topik, nem ventis .
-
Sareth
senior tag
Azért írtam OFF-ba, de elnézést. Engem is idegesít ha hangos a gép de mivel még egyiket sem vettem meg érdekelt volna hogy melyiket vegyem. A Noctua-t hol vetted?
Amúgy a gyári házikóban lévő CoolerMaster gyári venti nagyon halk csak épp nem túl jól hűt, na meg a másikat ki spórólták -
-
Bulitt
addikt
Na akkor inkább maradj a légnél
Tudom, hogy drága, nekem is volt. De milyen jó is volt istenem Az első értelmes szettet 50k-ért vásároltam össze P5B Delux lapra Full HK szett
Később jött az Enzotech szett, a revA1 széria És így már rögtön 100k fölé ugrott a rendszer ára
képgalériába minden benne van
[ Szerkesztve ]
-
Andrissimo
csendes tag
Nos az a helyzet,hogy a jelenlegi lapom a p5b deluxe,de nem nagyon mukodik,mivel 1066-os ddr2 memoriaimat feltekerem 1066-ra fagy a rendszer,es mar 2 honapja szenvedek vele.Az a srac akitol vettem,most hozott egy vadi uj lapot Asus P5QL/C/SI alaplap (s775) OEM konkretan.Tudom hogy nem valami extra lap,es nem tudom hogy meg erdemes mindig szenvednem a megoldassal,vagy az ujabb chipset annyira jo hoyg leveri a deluxot,mert akkor rogton scserelem le,es visszaadom.Koszonom a valaszt!!!
-
Andrissimo
csendes tag
http://jtc.hu/termekek/58742245/Asus_P5QL_C_SI_alaplap_s775_OEM.html-konkrétan ez.Mar itt van mellettem,csak nem ertek hozza hogy erdemes -e lecserelni egy vlmikor csucskategorias lapot egay ilyen gagyira,ha egyaltalan gagyi.Ha nem akkor tovabb szenvednék a deluxeval.
-
nevo
aktív tag
kíváncsi lennék hogy p5ql-proban milyen procival meddig lehetett húzni a masinát, akinek ilyen a lapja az leírhatná.
-
Móci
addikt
Egyszer kell kivenni a lapot, s feltenni alá a keretet. Nemrég cseréltem procit, s csak lepattintottam a hűtőt, kicsavaroztam a keretet, és ennyi. A csere után szépen vissza tudtam csavarni a keretet. Nem bonyolult ez a Silent Knight II...
[ Szerkesztve ]
"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
Sareth
senior tag
válasz katt777 #9226 üzenetére
katt777 - Akkor melyik szerinted a megfelelő?
PowerBuldog & Móci - Jól van meggyőztetek, és ha katt777 meggyőz (ill. javasol egy jobbat, bár samu74 nem mond hülyeséget) hogy ne az ASUS S K II-t vegyem ám legyen kiszedem azt a fránya alaplapot (csak úgy rühhelem szétszedni a gépet) Ha valaki erre járna Miskolc felé megcsinálhatná nekem, egy kóla mellett
Bulitt - Megnézem
Hawk1979 - Akkor tőled is megkérdezném nagy tisztelettel hogy te melyikre szavazol, mert akárhány PH-s ASUS tesztet elolvastam nem írtak róla rosszakat. -
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz katt777 #9226 üzenetére
Szia!
Komolyan mondom ilyenkor annyira tudom szeretni az olyan embereket akik lehúznak bizonyos dolgokat.Oké rendben tegyék, de had írjam le hogy nekem Asus hűtőm van és nem csak szép hanem alap Win alatt 38-39 Játék alatt (ami több órás intenzív játékot jelent 50-54 és komolyabb több órás Stressz teszt alatt is 66fok környékén mozog a gépem úgy hogy van rajta egy 20% Tuning is akkor ne haragudj de az én hűtőm rendben van.!!
..és Asus!!
Régebben én sem bíztam ebben a cégben maximálisan konkrétan egy laptop miatt,de az évek során nyúzta ütötte vágta a gazdája és semmi baja.Alaplapon volt a folytatás hogy az Asus igenis tud csinálni alaplapot.Következő pedig a hűtés ami bizonyított.
Ne haragudj nem kötekedni akartam de saját szememmel látom hogy szinte fázik a processzorom nem hogy melegedne..tehát közel sem igaz amit beírtál.
Mellesleg az egyik legszebb hűtőket csinálja..!!!
Ebben legalább egyet értünk..Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
Sareth
senior tag
válasz HartgeH3-2.8 #9239 üzenetére
Na mielőtt elszabadulna a pokol....
HartgeH3-2.8 - Nyugi nincs azzal az ASUS Arctic Square-el semmi gond. Olvastam róla a teszteket és jó az, sőtt. Most épp ezt olvastam, (katt és samu - CM Hyper Z600 ajánlása miatt) és azt kell hogy mondjam odavágós kis hűtő.
Időközben rájöttem katt miért hypol-ja annyira - Megfejtés a teszt utolsó mondata!!ui: 1045 gramm... hát na....
[ Szerkesztve ]
-
PowerBuldog
veterán
Nos, a mai nappal beléptem a klubba egy P5Q-E lappal.
Ha lesz időm majd kitapasztalom a tuningot, és megnyúzom a Q9400-asom benne.
(Award->AMI átszokás nehéz lesz.)Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
Aryan
senior tag
válasz Hawk1979 #9242 üzenetére
Na ez nem rossz hűtő az árához képest!
Bulitt: G.Skill PI ramok szépek, jók is?, anno én is akartam ilyet beszerezni
Szép és ötletes a Vízhűtés Vol.2 gépházad .
PowerBuldog: kiváncsi vagyok mire jutsz vele majd, én Gigabyte EP45 UD3P-ről váltottam azóta nem is néztem tuningot , a procim megy 3900Mhz-et prime stabillan azt tudom, majd egyszer neki állok a dolognak, csak egy kicsit más a bios
[ Szerkesztve ]
-
PowerBuldog
veterán
P35-ben 3500mhz-at ment nekem a CPU. Ott nem bírtam tovább adni neki az FSB-t, mert az nem nagyon szerette a Yorkot. Itt nagyobb reményeket fűzök hozzá.
Amúgy nekem is G.Skill Pi series van. Csak sima 1000-es.
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
samu74
addikt
válasz Hawk1979 #9249 üzenetére
Hmm...Kerestem,de nem igazán egyértelmű. Mindenhol azt írják hogy mennyivel jobb mint az elődje,de ez szerint a régebbivel jobb értékek jöttek.Na most a régit úgy ahogy van péppé verték az asus hűtők. Fentébb Sareth be is tett egy linket.
De tényleg elég az offból,azt el kell ismerni hogy árához képest jó teljesítménnyel bír. Az asusnál az ár általában ront az összképen,ezt is el kell ismerni...
Ma ilyen elismerős napom van...-----------
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest