- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Yettel topik
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
kokeny92
tag
Sziasztok. Van egy Asusk75vj notebook.
ilyet ír leírásban hogy,HDMI 1.4
Kiváló minőségű videokimenet HDMI 1.4-gyel
A HDMI 1.4 a maximális felbontást 4K × 2K-ra növeli (3840×2160p @ 24/25/30 Hz és 4096×2160p @ 24 Hz, ez a digitális mozik felbontása)
lehetővé teszi két HDMI-vel összekapcsolt eszköz közötti a 100 Mb/s Ethernet kapcsolatot; továbbá Audio Return Channel (audio-visszaküldési csatorna) és 3D over HDMI funkciók .Az aláhúzott félkövér rész érdekel engem. Ez azt jelenti, hogy úgy működik egy egyszerű hdmi kábellel 2 gép, hogy simán összekötöm és adatot küldök fogadok stb?
Üdv Kökény
-
Szabiee
tag
Vettem e-bay-en Amerikából egy A6-3400m procit ebbe a laptopba. 2 héten belül megjön. A belerakás után kíváncsi leszek, hogy mennyire nő meg az egyes játékok FPS-e... 2 kérdésem lenne: A crossfire alapból aktív lesz az integrált 6520 és a dedikált 6650 között, vagy valahol be kell kapcsolni? A K10stat alatt a 2,3GHZ alatt mennyi feszt kell neki majd adni a stabil működéshez?
[ Szerkesztve ]
Samsung A53 | Asus TUF Gaming A17
-
Szabiee
tag
válasz szemmelver #6105 üzenetére
Konkrétan hol kell bekapcsolni a crossfire-t? A biosban vagy a videokártya driverében?
[ Szerkesztve ]
-
Tamarel
senior tag
Sziasztok.
Kicseréltem a wifit egy bigfoot killer 1202-re és az alábbi változásokat vettem észre.
Gyári (150mbit): másolás max 8Mb/s, leginkább 7, néha 4-5
1202 (300mbit):
2.4Ghz-en 9-10, néha 5-7 de volt 20-22 is rövid időre
5Ghz-en eddig stabil 10-11Mb/sA hálózat reagálása javult még sokat, ami leginkább a meghajtóként felcsatolt nas elérésén érződik.
Összegezve:
- a gyári nem annyira vészes
- a bigfoot tényleg közel áll a kábeles nethez (persze nem a gigabiteshez) -
capulet75
addikt
válasz szemmelver #6105 üzenetére
Ne vicceljetek már, én 2,7Ghz-en is használom néha az A6-ot, hűtőpad nélkül. Elég csak megemelni a gép hátulját 2-3 cm-el. 1,2250V-on simán bírja.
A K10-ben 5 beallítást tárolok,egyik a 2,3Ghz - 1,1500V
[ Szerkesztve ]
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
capulet75
addikt
válasz szemmelver #6113 üzenetére
Most komolyan, szerinted azért tekerem fel hogy böngésszek vele? Egyszóval sem mondtam hogy nem melegszik, de bőven belefér.
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
capulet75
addikt
A VGA-t mivel lehet húzni? Nem találtam rá módot.
-
capulet75
addikt
válasz szemmelver #6116 üzenetére
Max 68 fok.
[ Szerkesztve ]
-
capulet75
addikt
válasz kisza25 #6119 üzenetére
Nekem is meglepő,nem tudom miért lehet .Talán az MX2 vezeti jobban a hőt. Bár ezt az órajelet nem használom gyakran, szinte semmi különbség a 2,53Ghz és a 2,7 között. Ha játszom akkor az előbbit szoktam belőni, az jelenleg 1,175V-on atomstabil, megpróbálom majd lejjebb vinni. Nfs Shift2-őt meg Borderlands2-őt szoktam rajta főleg játszani.
szemelverem igazán érdekel a véleményed.
-
-
Lacuss20
senior tag
K53TA A4 proci 4GB memória....
3 hó garanciával szerintetek mennyibe tudnám most eladni?Élj úgy ahogy szeretnél, ne úgy ahogy mások elvárják.
-
-
kisza25
félisten
válasz Alexios #6126 üzenetére
próba szerencse, ha megnézed miket lehet most kapni nem is csoda
én is akartam venni egy új lapost, de inkább ezt fogom fejleszteni, mert nem lennék egy újjal sem előrébb és 160eFt környékén lenne kb az amit ebből ki fogok hozni[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
K53TA
tag
válasz Lacuss20 #6125 üzenetére
Akkor én szerencsés voltam, mert még tavaly októberben vettem a legfelszereltebb kétmagos verziót (SX 140D), újonnan 119 ezer pénz volt a helyi számtech üzletben és rendelésre hozták. Azóta is tökéltessen működik, csupán a biost frissítettem.
De szerintem már nem nagyon kapható ez a modell, így van esélyed 100 felett eladni.. -
Lacuss20
senior tag
Mellesleg, ha valakit érdekel vagy tud ismerőst 110-be vihető a gép.
K53TA-SX028D
4GB ram
500Gb winchester
A4 330M proci
HD 6650M VGA
Töltő működik jó. Akkumulátor alul feszelve többórás időtartamot kibír. Én játékra 2.5 Ghz-en 1.0625V-on használtam túlhajtva nem volt. Szervízben egyszer volt tavaly télen takarításra.
+Ajándék táska.
A gép 2013.08.30-ig Garanciás.
A zsanérjai (kopp kopp kopp) még csak nem is kattognak. Bár én asztaliként használom nem sűrűn van csukogatva.Élj úgy ahogy szeretnél, ne úgy ahogy mások elvárják.
-
Lacuss20
senior tag
Ezt megveszi valaki rákölt 1x 5 ezret RAm ra +4Gb +A6 legyen nagyon drágán ebayról 7 ezerért kapni. Akkor is még csak 122-nél tart és annyiért bizony ilyen gépet nem kap
Élj úgy ahogy szeretnél, ne úgy ahogy mások elvárják.
-
kisza25
félisten
válasz Szabiee #6136 üzenetére
csak a minimum FPS-en változtat és a pályabetöltésen, de a gép alapműködését gyorsítja fel nagyon,
ezt a videót még az első 32GB SSD-mel csináltam szemléltetésnekEladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
mrmilan
csendes tag
Sziasztok! A laptopom egy Asus K55V SX-370D típusú masina! Win 8 van a gépen, de a hotkeyt és a bluetooth drivereket egyszerűen nem lehet felrakni. Driver CD win7 64 bit-re szól. Asus honlapjáról leszedtem a win8-ra való drivereket, de azookal sem műxik. Telepítés után ugyanúgy ismeretlen eszközök vannak! Help.
-
Szabiee
tag
Megjött az A6-3400M processzor E-bayről postával 8000Ft-ért. Egyedül nem állok neki a cserének, mert eléggé macerás még leírás alapján is és meg még nem csináltam ilyet. Mindenképp szakemberre bízom. Kíváncsi leszek a gyorsulásra (ha lesz) amit a crossfire hoz. Úgy 10-20%-ra számítok, tunninggal picit talán többre.
-
Szabiee
tag
válasz szemmelver #6144 üzenetére
De a 4 mag jobban kihajtja a 6650-et?
-
Szabiee
tag
válasz szemmelver #6146 üzenetére
Köszi Elvileg eddig a 2 magos A4-3300M volt a gyenge pont a laptopomban.
-
Orlin
addikt
Sziasztok!
Lehet én állítottam el valamit,de nem tudok váltogatni ha hdmi kábellel kötöm össze a notit a tv-vel.
Eddig az f8-al tudtam váltogatni ha jól emlékszem.Most viszont csak az f7-re reagálLENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
Szabiee
tag
A4-3300M csere A6-3400M-re, a 3D Mark legfrissebb verziójának eredménye:
2821 pötty (2,5GHZ-re húzva) helyett 5165 pötty alap 1,5GHZ-en Crossfire módban.
Képek:
A4-3300MA6-3400M
Szerintem korrekt növekedés.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest