- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_DiEGO_
őstag
Eggész jó lett a cuccos ... a következő építésénél azért látszik lesz min korrigálni , de a kék jól kiemel . Kissé túlzottan magas a házikó sztem , Természetes helyén + környezetben és közeli képeket is szívesen látnánk... ez olyan megrendezett háttérben van - de jó kis művészke ...
Nah szóval megfelelő környezetben és nappali fényben is jöhetnek közeli képek is
-
Bálint85
senior tag
890GX Extreme 4 alaplapomnál mióta feltettem az újabb biost 1.1 a 1.0 helyett azóta ha leteszem a gépet alvó állapotra nem akar vissza jönni belőlle és bedobja a kék halált.
mitől van ez vagy tényleg az új bios frissítés okozza? találkozott valaki hasonlóval? tanács?http://www.anandtech.com Élj lazán, ne dolgozz túl sokat, mert egyszer csak azt veszed észre, hogy vasárnap a templomban mindenki énekel, csak te fekszel a hátadon...
-
kukinyo
addikt
Régebben érdeklődtem már ez ügyben de nem jutottam közelebb a megoldáshoz.
Az alaplapom minek mennyi feszt ad alapon? Az OverDrive-t,Aida64-et,Everestet már néztem és egyik sem mutatja.Tudnátok ezeken kívül ajánlani még valamilyen szoftvert? -
Johni5
őstag
Na egy picit körül néztem.Az 890FX Deluxe 4 laphoz kijött az AM3+ bios
Valahogy sejtettem,hogy menni kell ebben a Bulldózereknek[ Szerkesztve ]
-
GAbre
veterán
Csátok pár napja kidobtak 1 új bioszt a lapomra.
Most frissítettem,és lett 1 új ismeretlen eszköz,amit netről se tud telepíteni,vkinek vmi tipp mi lehet az?Avatar
-
tg44
csendes tag
Helló!
Akinek 890gx alaplapja vanazokhoz szólna 2 kérdésem, az egyik, hogy az alap integrált videókari elbírja a fullhd-t? (1920x1080) A másik pedig, hogy mennyire képes együttműködni más grafikus kártyákkal? (mondjuk 6850-el, főleg driver támogatás érdekelne, egy 970extreme és a fent említett lap között filózok, x6 alá meelyiket tennétek inkább?)
-
KisTopi95
aktív tag
Az integrált cuccokat, ha raksz bele karit, akkor ki kell kapcsolni. Tudtommal nem műkszenek együtt, de még ha együtt is mennének hybridbe, nem sokat érne főleg egy 6850nél. A fullhd-t elvileg bírja, csak nem játék alatt. Én szerintem a 9xx-ast vedd. Jobb a ram támogatás mint a 8xx-nál.
[ Szerkesztve ]
Mit is kéne ide írni?
-
Vigneau
félisten
Nekem a 870 Extreme3-ra írták azt, hogy 2011.10.26-i a BIOS-a, ami 1.60-os. Csakhogy ez a BIOS már bő egy éves - valamint emlékezetem szerint ez a verzió van fent. Az a muris, hogy a DOS alapú szintén ez évi dátumú, miközben az instant flash verzió meg tavalyi. No, így szép az élet...
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
Vigneau
félisten
válasz #16729600 #5512 üzenetére
Szimplán a dátumok tűntek fel nekem.
Viszont én meg arra nem jöttem még rá, hogy a béta BIOS-ok merre leledznek. Most olvastam a Bulldozer topikban, hogy béta Bull BIOS-t kapott jó pár régebbi lap - persze a 870 Extreme3 még nem volt érintett, de 770 szériából akadt 2 is.
Johni5:
Köszi szépen, gyorsan meglesem. Való igaz, a lapodnál találkoztam is most vele, nálam egyelőre nincs ilyen link.[ Szerkesztve ]
-
Johni5
őstag
-
miresz
veterán
Azért ez furcsa,hogy pl egy 770-es laphoz adnak ki olyan BIOS-t ami kezeli a Bullt,de pl az én 880G Extreme 3-as előző lapomhoz,amin kb kétszer akkora a tápellátás nem adnak ki semmit. Érthetetlen.
-
Bálint85
senior tag
Asrock 890GX Extreme4 AM3 van valami Bios ami a Bulldozerhez való?
http://www.anandtech.com Élj lazán, ne dolgozz túl sokat, mert egyszer csak azt veszed észre, hogy vasárnap a templomban mindenki énekel, csak te fekszel a hátadon...
-
Vigneau
félisten
Ajha, akkor ezek szerint Neked ez kavart be.
Én a BIOS verziószámot lestem, ezért is nem szedtem le - ismerős volt korábbról.Közben megtaláltam pendrive-on az eredeti 1.60-os 870 Extreme3 BIOS-át nálam (ha jól emlékszem, ez az instant flash verzió) - esetleg átküldjem Neked emílen keresztül?
-
tarsoly74
tag
sziasztok !
betérdelt az egyik memóriám, nem tud rá valaki valami megoldást
OCZ PC 10666 2GB , tavaj vettem, de nincs meg a gar. papírja
Kedvenc állatom a rántott csirke ! :DDD
-
kukinyo
addikt
Találtam az UEFI-ben egy opciót:AMD AHCI BIOS ROM
Lehetőségek: Disabled,Enabled.
Ez pontosan mit takar?
Köszi -
DIMITRIUS
tag
SEGITSETEK!!!
Most vettem egy uj asrock 890fx deluxe5 alaplapot es elviekben minden hozzavalom kompatibilis is mar el is indult 1-2x de allandoan azt csinalja hogy bekapcsolom es csak a logojat hozza be utana egesz egyszeruen nem csinal semmit!!!! HELP!!!VW Golf 2 1.8 16v <3
-
GIJ
csendes tag
válasz DIMITRIUS #5536 üzenetére
Szia!
Nekem egy 890fx delux4-em van használtam vettem és miután összeraktam ugyan ezt csinálta nekem, egy Cmos reset segített ,de nem a gomb nyomogatósdi hanem az alaplapon a jumpert kellet át tennem elindítanom és utána elindult. Rossz BIOS-al is lehet szívni azt is frissíteném az is tud ilyet csinálni.Remélem tudtam segíteni.
Bár vannak a fórumba okosabbak ők lehet többet tudnak segíteni. -
DIMITRIUS
tag
Hm ahogy nézem a legújabb van :S (1.60)
VW Golf 2 1.8 16v <3
-
GIJ
csendes tag
válasz DIMITRIUS #5539 üzenetére
Mindegy hogy a legújabb BIOS van rajta nekem is az volt , nem tudom miért de nekem az segített hogy újra raktam ugyanazt a BIOS-t. Lehet hogy más Konfiggal használta az elődje és beleragadt valami vagy fene se tudja, de azt a problémámat hogy minden 3.-ra indult csak azt megoldta.
-
tarsoly74
tag
a-data 511-es frissítés :
http://www.adata.com.tw/index.php?action=product_download&cid=3&piid=130
valamit megint változtattak
Kedvenc állatom a rántott csirke ! :DDD
-
GAbre
veterán
Nos rendeltem haverral közösen iponról 16gb memóriát!
Vkinek,tapasztalat,h mennyire szeretik az asrock,lapok,és mit lehet esetleg kihozni belőle!?Avatar
-
kukinyo
addikt
5535-re tudná valaki a választ?
-
őstag
válasz kukinyo #5546 üzenetére
Ahogy a gyenge angol tudásommal kivettem valami RAID-al kapcsolatos dolog lesz
De elvileg a teljesítményre nincs hatással
We exploited "We spread hate. We raised hate. We thought hate to be our savior. We put all our problems we created on the "Island of Devils". As a result that devil was born, to return the hate we gave it"
-
Müszi
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest