Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Pros

    tag

    válasz kukinyo #4100 üzenetére

    Sziasztok bocsi hogy a fura kérdésért, de egy olyan óriási problémával találtam szembe magam amit nem értek. Van nekem egy Corsair HX 520W ,Asrock890GX extreme4, PhenomII x4 965Be+Corsair H60, 2x2GB Mushkin 1600Mhz, Gigabyte 6850 gépem és kb. 2 hete kifagyot játék közbe, és azóta azt a hibát produkálja hogy van amikor elindul és egész nap megy van amikor kifagy már win boot-nal. stb. prime95 blend tesztet 40 secig birja gyári mem időzítéssel 4 percig, viszont ha csak az A1ben van 1 ram modul mindegy hogy melyik akkor 30-60 perc között én állítom le mert már sztem fölös várni, hogy hibázzon.
    Hoztam barátomtol már G.Skill ramokat és azzal meg el sem indult a lap csak 1x a setup-ig.
    Teljesen tanácstalan vagyok mivel kb 1.5 hónapig hibátlanul ment. Ti mire tippelsz? Most az van hogy veszek bele 2x4GB Kingstone hiperx-et ami a gyártó honlapján is rajta van.
    Ha tud valaki érdemben segíteni elöre is megköszönném.

    Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes. Tőle féljetek. Aki tud, és nem tudja hogy tud, az bölcs. Tőle tanuljatok. Aki nem tud, és tudja hogy nem tud, az okos. Őt tanítsátok. Aki nem tud, és nem tudja hogy nem tud, az hülye. Őt hagyjátok ..

Új hozzászólás Aktív témák