Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • scyllarus

    veterán

    válasz Kisokka #8080 üzenetére

    "Arcpirítóan hatalmas öngólokat tudnak rúgni. Ezek a 400%-os repu és creditfröccsök meg aztán...Persze ez most jól hangzik, de hogy csinálnak ebből így évekig tartó odaszögezést? "

    Szerinted az szögezi oda az embereket évekig egy játékhoz, hogy hatalmas akciók vannak? :U
    Normális esetben azok játszanak egy játékkal sokáig, akik élvezik az adott játékot. Az akció arra jó, hogy bevonzzon új játékosokat, és adjon nekik egy kezdeti boostot, 6 nap alatt eljuthat T5-be és lesz elég aranya prémre/prémtankra.
    Aztán, aki a 6 nap alatt megszereti, az játszani fog vele utána évekig. Aki meg nem, azt semmilyen akció nem fogja itt tartani, és ez így jó, csak szenvedés lenne neki is, meg a csapattársainak is, ha csak az akció miatt tolná.
    Ez csak egy toborzás + stresszteszt egyben, szerintem okos húzás volt tőlük.
    Idióta időpontok? A legnormálisabb időpont, ilyenkor érnek rá a legtöbben. Te nem? Pech, mindenkinek megfelelő időpont nincs. Én is dolgoztam két műszakban, megértem, hogy neked nem jó, nekem is jött ki rosszul anno, de ettől még az időpontválasztás jó.

    [ Szerkesztve ]

    "Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar

Új hozzászólás Aktív témák