- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iOS alkalmazások
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Jó napom,rossz napom,gagyi a játék,hibás MM posztokat az OFF-ba kéretik posztolni,próbáljuk meg itt a játékkal / játékmenettel szorosabban összefüggő dolgokat megbeszélni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
weres78
senior tag
válasz keneseig #11351 üzenetére
Lehetséges, hogy helyesen működik. A talajellenállás miatt nem érik el a járművek ugye a max sebességet ha nem aszfalton közlekednek, max lejtmenetben.
Azt próbáljátok, hogy ugyanazt a járművet gyakorlóban ugyanolyan mellett retrofit nélkül ugyanazon talajon. Meglátod a retrofites kicsit gyorsabb lesz. Fontos persze, hogy azonos legyen a legénység szintje és a fogyóeszköz is. -
zozyk
addikt
Régi UPh-sok,valaki játszik ezzel? Riders of icarus
-
-
weres78
senior tag
válasz csaabz #11357 üzenetére
Lehet abból van neki MK3, és mivel van ugye egy mobilitást növelő retrofit hely, így nem feltétlen rossz választás. Személy szerint egy gyorsulást és toronyforgást vagy csak gyorsulást növelő retrofitet választanék rá, de ez játékstílus függő is.
Ha gyorsan el akar foglalni fontos pozíciókat a csata elején, illetve gyorsan el akar jutni egyik oldalról a másikra, esetleg visszaérni a bázisra, akkor teljesen jó az amit feltett.
Egyébként ez a retrofit is olyan, hogy amikor felteszed észre sem veszed a hatását. Aztán használod pár napig, és amikor leveszed, na akkor észre fogod venni, elhiheted! -
Angel1981
veterán
válasz bullseye #11347 üzenetére
Jó, hát ennyibe kerülnek a dolgok a játékban, most mit csináljunk?
A T8-as tank 9000 arany, a T7-es 5500, 3 hónap prém kb. 6500 - az 21.000 arany, cirka 21 ropi (én a legnagyobb aranycsomagot vettem, azt is leárazva, vagyis cirka 1 arany 1 Ft), marad 3000 "Ft" a 15 millió kreditre, az igen is nem sok, ha azt vesszük, hogy mennyi idő összegrindelni - még T8-as prémtankkal is.
Igen, 15.000 Ft-ot (illetve összességében 24.000, ha kitartunk a 15%-os leárazás mellett) kiadni két virtuális tankért valahol nagy hülyeség, de azért játszunk a játékkal, mert szeretjük, mert szórakoztat, és azon belül ennek ennyi a költsége.
Igen, ennyi pénzből kempingezhetünk a hétvégén, vagy elmehetünk 3x moziba a párunkkal, de semmi értelme erről vitázni, itt most a játékon belül kell nézni a dolgokat / költségeket.(Én ennek a tripláját fizettem ki úgy 10 évvel ezelőtt(!) egy jobb prostinak, és egy 3 órás "élményért" igazából az is nagy hülyeség volt, ha azt nézem, hogy mennyi másra el lehet költeni. ).
[ Szerkesztve ]
-
bullseye
addikt
válasz Angel1981 #11359 üzenetére
Az lehet, de nem hiszem hogy ez a két tank annyival jobb, mint sima prémium T7, meg T8 amikor majd lesz. + ha visszanézed a régi CE-k mennyivel jobb ajánlatok voltak (és alapból megfizethetőbbek) + akkor még valahogy jobban bíztam a cégben/játékban.
60k 3 órára mondjuk még ma is durva szerintem, ha nem ad valami egészen extrát – ami ráadásul kitart 3 órán át...
[ Szerkesztve ]
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
nemeth989
senior tag
Nem tudom, hogy van-e itt olyan emberke, aki leo2AV-val játszik/farmol. De ha lőne egy Platinumot ossza már meg velem, milyen teljesítmény kell hozzá . Kiborít ez a cucc .
RideMyStyle "LoveMyWilier"
-
PoczyAW
tag
Készítettem egy elsősorban kezdő játékosoknak szánt videót, hogy én mit fejlesztenék ha most kezdeném a játékot (érkezett hozzám ilyen kérdés és úgy gondoltam emailben leírni hosszú lenne). Ha meg már videó, csaptam hozzá egy nyereményjátékot is, ahol 3 napos prémiumkódokat valamint Obj. 430 + 7nap prémium kombót lehet nyerni.
-
aginor
veterán
Ma újra meggyöződtem róla, hogy a játék magas tier-ben egy ratyi, szerintem többet már nem is próbálkozok itt..
Egyszerűen nem hiszem el, hogy a készítők szerint ez így normális.Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
nemeth989
senior tag
válasz aginor #11369 üzenetére
Jelenleg az MS-t és a LeoA7-et is tolom, szakaszban és egyedül is, én élvezem a magas tierben lévő játékot. Nem nagyon találtam benne kivetnivalót, ha a tankodnak megfelelő taktikát használod eredményes csatákat tudsz futni. Leoval szerintem simán lehet zúzni előre, az MS meg egy lassú light kategóriát képvisel.
Simi37 Eddig csak leo2 Av-val nem tudtam platinát szerezni, a többi tankkal már nem egyet szereztem amivel játszom is. Csak ez a cucc a mumusom...
[ Szerkesztve ]
RideMyStyle "LoveMyWilier"
-
aginor
veterán
válasz nemeth989 #11371 üzenetére
Jó neked.. Gartulálok a teljesítményedhez (azt komolyan mondom, nem kötekedni akarok), sajnos nem mindenki kivételes játékos, nem lenne rossz, ha az átlag ember is élvezhetné..
Nem hiszem, hogy csak velem van a baj, Chall 2 ~1400 sebzéssel ezüst doboz..Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
_Szasza_
tag
Üdv!
Kérnék egy kis segítséget, véleményt.
Két prém tank "cseszi" a fantáziámat, nagyon dilemmázok, hogy egy leárazáskor melyikre lenne érdemes beruházni. Konkrétan a WZ 1224 - ről és a Merkaváról lenne szó. Mindkettő tetszik, de mindkettőnél vannak elrettentő paraméterek, amik kicsit elriasztanak.
A WZ - nél egyértelműen a 3 fokos ágyú süllyedés... Mennyire használható dimbes dombos pályákon? El lehet vele boldogulni, vagy kavicsra pontosan be kell nyalni a pályákat hozzá? A 3 univerzális retrofit eléggé csábítóvá teszi, ránézésre jó tankot lehet belőle faragni. Hull down ban is jónak tűnik, de az a 3 fok?!?!?!?!
A Merkavánál meg kicsit karcsúnak tűnik a sebzése + az oldala félelmetesen papír. Ráadadásul videókon úgy verik be a hasát, hogy nézni rossz. De azt is jól össze lehet rakni retrofitekkel.
Teljes árat nem adnék értük, de leárazáskor lehet megpróbálnám valamelyiket.
-
aginor
veterán
válasz _Szasza_ #11374 üzenetére
1224-em van. Nagyon örülök neki, hogy anno megvettem. Nagyon szeretem, igazi MBT életérzés vele menni: elég kemény ha ügyes vagy, és az ágyúsüllyedés engen nem nagyon zavar nála. Nem azt mondom, hogy nem kellemetlen néha, vagy hogy nem örülnék mondjuk -10°-nak, de szerintem teljesen redben van, mert a frontpáncél ad mozgásteret, hogy kikompanzálja. Kellően gyos és mozgékony is, ugyanakkor az ágyú megint csak rendben van.
Ha engem kérdezel, akkor adok neki egy különösen ajánlott plecsnit, szerintem nem fogsz rosszul járni vele. Ugyanakkor játszani ezzel is tudni kell. Ezt azért mondom el, mert 10 tulajból 8 tök ügyetlen vele és nem használja ki a benne rejlő potenciált, vagy egyenesen bénák.Merkavám nincs, de szemből elég keménynek tűnik, nem könnyű átlőni. Olyan izraeli Challenger benyomás..
[ Szerkesztve ]
Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
bullseye
addikt
válasz _Szasza_ #11374 üzenetére
Merkavát PvP-re nem használtam, de mindenkitől azt hallottam, hogy öngyilkosság. Szemből ott a hasa, minden más irányból meg gépágyúval is szétkapható.
PvE-re nagyon eseti. Lineáris pályán elég jó, ha mindig 100%-ban szembefordulsz az ellenfelekkel, elég gyorsan forog hozzá. Ahol több irányból jönnek a támadók, ott vége. Ágyúja elég pontos, emlékeim szerint, de minden másban legfeljebb közepes.
-
_Szasza_
tag
Köszi a válaszokat.
Szerintem a Merkavát kihagyom (hiába tetszik nagyon )
A WZ - t meg valószínű bevállalom majd. Már csak egy leárazás kell
-
Drenadar
veterán
Viszont az új collectoroknak mi értelmük? Se a tankok nem vonzanak se amit még adnak mellé...
-
PoczyAW
tag
válasz Drenadar #11379 üzenetére
Valahol ki kell próbálniuk, hol a fájdalomküszöb, mekkora az a lehúzás amit a Community még megenged.... Sima üzletpolitika, ha nem mennek majd dobnak a credit helyére aranyat, meg úgyis jön majd 30%-os leárazásban, esetleg ősszel az 1 éves OB alkalmából még nagyobbal és akkor veszi a nép. Aki meg most megvette mert KELL, de RÖGTÖN az veri magát ha mások akcióban veszik, de a következő alkalommal ugyanúgy vásárol a megjelenés pillanatában,
-
PoczyAW
tag
Bocsi a dupláért, de olyan estém van, ezt nem lehet nem leírni... Először is ebben a játékban csak 10% az RNG. Még szerencse, mert ezzel a 10%-kal is összejött, hogy 7 lövésből zsinórban 7 talált, csak egy se sebzett Mindet B1 centauroval lőttem, egy meccsen, zsinórban. Először középen szaladgált suicide-scout üzemmódban egy VBL, sárga kerék, sárga kerék, sárga ágyú, piros kerék. Aztán a elszaladtam az artyért, mert az ellenfél lemmingezett és nyitva volt az oldal, erre a Palmaria artyn Heattel, no pen, no pen, piros lövegzár, de sebzés nélkül. Ez alatt a kis mutatvány alatt a Palmaria a 3 lövésből egyszer csak eltalált, adott átütő kritikus 670-et, meg szolid 7 modult....
Következő meccsen meg simán meglátszott mennyien játszanak főidőben este 7-kor:
11 db 8-as, 3 db 7-es, meg én egyedül 6-os a Centauro-val, mindezt a csodálatos Lost Islanden
És amit a csapat kihozott belőle:
Egyre inkább azt gondolom, mégse kellett volna ugatni TS-en a német Community Managernek a múltkori kibeszélőshows nyílt estén
-
_Szasza_
tag
Ejha, egész jó event jön
Akinek nincs még Mk.6 Chieftain, az most nevetségesen könnyen megszerezheti (legalább 1 db Tier 7 - nek a garázsban kell lennie + 42 csata ha jól értem)
Plusz napi 1 kemény meccsért egy Tier 1 - el potya lóvé + XP.
A kérdésem csak az, hogy akinek megvan már az Mk.6 Chieftain, az kreditet vagy aranyat kap érte?
https://aw.my.com/gb/news/general/introducing-boot-camp
[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
válasz _Szasza_ #11383 üzenetére
Pont nem fogom tudni megcsinálni, 15-én elutazom
Lehet rá esély, hogy i3-4030U-s laptopon elinduljon? 5 fps elég, csak részt kell vennem a csatában, nem kell nyerni vagy ilyesmi
Utálom az ilyet, kib*szok a csapattal, de csak 22-én jövök vissza, ha jól számolom 1 nap hiányozna."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
_Szasza_
tag
válasz weres78 #11384 üzenetére
Köszi!
(#11385) scyllarus
Ha jól értem, akkor röhögve meg lehet csinálni, ugyanis:
Nekem a hivatalos oldalon a profilom alatt azt írja, hogy 42 PVP csata kell a Chiftein + 7 nap boosthoz. Nem tudom, hogy ez a 42 csata hogy jött ki, lehet függ a csaták száma a garázsodban álló legmagasabb tierű tankoktól. (Nekem T8 a max)
Az event nem írja, hogy győzni is kell, csak hogy "play a battle".
Most ehhez bemész egy csatába (tiertől függetlenül) és berohansz középre meghalni... Így elég hamar összejön a 42 csata. Félek is kicsit, hogy augusztus 23 - is nem lesz normális PVP meccs. Mint anno a Leo2av ice PVE meccsei. A napi kredit+XP - hez viszont előírja a T1 - et.
De előfordul, hogy valamit csúnyán félre értettem
-
scyllarus
veterán
válasz _Szasza_ #11387 üzenetére
Nem. 30 csata kell, naponta max 2 számít. Írja is, hogy 15 nap a legrövidebb idő, ami alatt meglehet.
Ha nem lenne a napi 2-es limit., 3 nap alatt megcsinálnám. Direkt húzzák el, különben 1 nap alatt lenyomható lenne mondjuk hétvégén.[ Szerkesztve ]
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
csaabz
őstag
Nekem tier 9 a max a garázsomban.
Tehát, ha játszok napi 2 PVP csatát tier 1-ben, akkor kapok összesen napi 450.000 creditet és 12500 free xp-t?https://www.flickr.com/photos/187066941@N05/
-
bullseye
addikt
A T9-cel is PvP-re kell menni szerintetek, vagy elég a PvE. Ezen a szinten azért csak nem szivatnék senkit.
-
scyllarus
veterán
válasz bullseye #11392 üzenetére
Egyetlen csatát kell menned a legnagyobb tierű tankoddal PVP-ben.
Utána is PVP-zned kell, de bármilyen tierben megteheted."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
-
-
keneseig
tag
A 2x tier 1 utáni bónusz pénzt+ a szabad tp-t csak event végén kapjuk meg egyben?
-
keneseig
tag
Vagy egyáltalán 2x megkapom tier 1 után?Mert a profilnál is beállt 1/2-re miközben mentem már 3x t1-et...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest