- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
RootRulez
félisten
Igen de pont pont ma lettem őstag is És semmi trágárság meg ilyesmi nem volt a dologban, igazság szerint én sem értem, miért bannoltak
═════════════════════════════════════════
-
RootRulez
félisten
Sziasztok először is meg szeretném köszönni Ndruu-nak, hogy fáradozott értem! Megkedveltem a pingvint a focit meg eddig is kedveltem nézni/űzni. A következő két alternatívám van, a kis képekre még várok
A mez színét eldöntve még az lesz kérdés, hogy a kis képhez a teljes alakos avatar legyen lekicsinyítve vagy egy ilyen mell képem legyen:
Legújabb ötletem, pedig az, hogy a mezre rá lesz írva az is, hogy "C:\", de ez még kialakul
[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
-
klambi
addikt
szevasztok!
kérnék saját arcképet, és ide irányítottak
(ha lehetséges...)
erről a képről lenne szó
"Mond szépen angolul: Gyors róka!"
-
klambi
addikt
válasz philoxenia #9513 üzenetére
oh ezt még nem is láttam, de ha nehéz, akkor keresek valami egyszerűt...
-
klambi
addikt
9491-es hsz ben azt a középső macit elvitte valaki?
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
klambi
addikt
válasz philoxenia #9516 üzenetére
félalkosban igazad van, kicsit nagyítani nem lehet rajta, és akkor már jó is
hát vagy legyen a maci
[ Szerkesztve ]
-
Kidus
őstag
Lattam azt a medvet, mehet.
[ Szerkesztve ]
Assuming Control
-
luw2win
őstag
Hali!
Morgan Freeman-es avatart szeretnénk.
2 képet kellene megnézni: [link]
[link]
a 2. az kép az a baj, bár nekem az tetszik, ha valahogy meglehet oldani akkor nézzük már meg hogy mi sülne ki belőle.
Vagy ha esetleg már lehetőségek felmerülnak akkor szivesen megnézem
köszönöm.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
-
máyköl
veterán
Régebben voltak velem problémák, emiatt nem tudtam eldönteni, de megkérdezem Kidus-tól: Lehet egyéni avatarom?
-
RoyalFlush
őstag
válasz luw2win #9524 üzenetére
Az is benne van, hogy de azután sem jár automatikusan
1, 3 és 7 napos ideiglenes eltiltás után egy év a elévülési idő, azaz az eltiltást követő egy év múlva kapható csak egyedi avatar. Az ennél rövidebb ideig tartó eltiltás szankcionálása egyedi elbírálás alá esik.
“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
-
luw2win
őstag
válasz RoyalFlush #9525 üzenetére
Az is igaz.
megnéznéd azt a Morgan Freeman-es képeket
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
-
Kidus
őstag
Sajnos a valasz nem.
Igaz nem mostanaban, de tobbszor problema volt veled a hsz-gyujtogeto forumozasod miatt.
Ez addig jutott, hogy ki is lettel teve ( tobbszor ).
A gyujtogetes, illetve az, hogy a 600 napot alig meghalado napjaid szamaval maris arckepet kernel, azt mutatja, hogy rangert illetve kepert irsz/jarsz ide. Ez vagy fedi a valosagot, vagy nem teljesen, mindenesetre a helyzet:
Az arckep tovabbra is egy extra, egy kedveskedes azoknak, akik kierdemlik. A fentiek alapjan nem erezzuk ugy, hogy ezek koze a forumozok koze tartoznal.Megelozven a kerdest, nem tudom, mikor terhetunk vissza ra. Azt tudom tanacsolni, hogy epito jelleggel, normalisan forumozz, meg legalabb annyi ideig, amennyi idot a felulet szemetelesevel toltottel. Nem tudom, ez mennyi ido lesz, gondolom te is raerzel majd, akkor beszelhetunk rola ujra.
Assuming Control
-
luw2win
őstag
Shnitzel-ből mit lehetne kihozni?
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
-
picur220
veterán
Sziasztok újra itt!
Ebből ki lehetne venni Borgese-t, és ezt avatarnak valahogy be lehetne rakni? Nem muszáj az eredeti fényképjelleggel, le lehet kicsit képregényfigurásítani, ha kell. Na ezt jól megfogalmaztam Szóval a lényeg, hogy megoldható ez valamilyen módon?
Ha ez nem megy, akkor esetleg vmilyen Terence Hilles képből valami? Csak ugye abból bővebb a választék
Segítségteket előre is köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
luw2win
őstag
ebből mit lehet kihozni - az a baj ezek annyira nem jönnek be. Nem adják vissza amit kellene.
Bocsi a válogatásért.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
-
törölt tag
Valaki faragna nekem ebből egy avatart?
-
MODERÁTOR
válasz luw2win #9540 üzenetére
Nem sikerül ez mindig. Nem szabad elfeledni, hogy ezt kérik:
"rajzos-mesés képek kellenek átlátszó háttérrel, stílusban leginkább az ICQ-s avatarokhoz közelítsünk (adatoknál az alsó harmad)".
A fényképekből történő avatar készítés egyrészt nehéz, másrészt nem sikerül mindig (ahogy most sem).
Sajnálom...Harrrr!!!!
-
picur220
veterán
Eldöntöttem: Tux leszek
Pár javaslat:
Szeretnék megkérni valakit, hogy csináljon ezekből rendes avatart, ha nem nagy meló, és akkor kiválasztanám a legjobbat azok közül! Előre is köszönöm!
A legjobban az íjász tetszik (mivel én is az vagyok), csak az a baj, hogy az kicsiben nem lesz jó. Az égő pingu akkor lenne jó, ha a hasán nem lenne az a felirat. Az első meg csak úgy spontán tetszik! -
törölt tag
válasz RoyalFlush #9549 üzenetére
Eredetiben ilyen ( a megaman játékból van a figura ):
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs