- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz FoBCRaistlin #10899 üzenetére
Harrrr!!!!
-
FRENK1988
veterán
válasz RoyalFlush #10911 üzenetére
Köszönöm neked és Ndruuu kollégának
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
xcbiker
addikt
Ez megoldható avatarnak?
Notebook javítás, BGA chip csere. Adatmentés Sérült Adathordozókról.
-
MODERÁTOR
xcbiker: Túlságosan egyszerű, valószínűleg nem lesz jó.
LEFTHORSE1: Ez a Sputnik egyik logója, logó pedig nem használható fel arcképnek. A Sony Ericsson már csak hab lenne a tortán...
Harrrr!!!!
-
LEFTHORSE1
őstag
Hú de végtelenül szomorú lettem, régóta dédelgetett álmom volt.... mond, hogyan jöttél rá? Onnan hogy leírtam hogy a bringámról fotóztam vagy a képen látható DB (Da Bomb) betükből? Ha csak a figurát linkeltem volna akkor gondoltad volna hogy ez egy logó? Nekem most esik le hogy ez tényleg logó, mivel az alapelvek tiltják megértem hogy nem lehet
Cseberből vederbe
-
MODERÁTOR
válasz LEFTHORSE1 #10916 üzenetére
Említetted a biciklidet, benéztem a kerékpáros topikba és kilistáztam a hozzászólásaidat. Ott láttam, hogy Da Bomb Sputnik vázad van, ennek az egyik logója ez a fej, a másik pedig a kis rakéta, ami a felső csövön van.
Harrrr!!!!
-
LEFTHORSE1
őstag
Nos, ellátogattam a honlapjukra és szerintem ez a figura nem is logó hanem csak grafika, a gyártó (Da Bomb) logója a máltai kereszt, a külömböző nevü vázaik nevéhez szoktak ilyen ábrákat illeszteni, és ezek nem cég logók, szerintem mehetne
Cseberből vederbe
-
RoyalFlush
őstag
válasz LEFTHORSE1 #10918 üzenetére
Másik képet kellene keresni. Én viszont most nem leszek egy szűk hétig.
“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
-
Klemens
őstag
Erre valaki, please.
Nekem az első kép tetszik a legjobban."A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma...adomány!"
-
madstunt
addikt
válasz LEFTHORSE1 #10923 üzenetére
Logo nem lehet viszont egy filmszereplő simán. ha akarod linkelhetek kismillió avatart az oldalról ami valamilyen film/sorozat/játék szereplője.
Van itt Magnum,Master Chief,Barney,Top Cat...[ Szerkesztve ]
-
Gyufaaa
veterán
Sziasztok. Ezt szeretném betenni avatarnak. Lehet róla szó?
[ Szerkesztve ]
-
Gyufaaa
veterán
válasz philoxenia #10926 üzenetére
Akkor még kutakodom!
-
Gyufaaa
veterán
-
RoyalFlush
őstag
válasz Gyufaaa #10930 üzenetére
Elég kis felbontású a kép, valamint rajzosítani mindenféleképpen kellene a karakteren. Ha nem tudod mit szeretnél nézz be ebbe a topicba.
[ Szerkesztve ]
“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
-
Gyufaaa
veterán
válasz RoyalFlush #10931 üzenetére
Rendben. Köszönöm!
-
RoyalFlush
őstag
válasz Gyufaaa #10932 üzenetére
Valamit elérthettél, mert nem azt mondtam, hogy postold be oda is az iménti hozzászólásodat a sárkányos képpel, hanem hogyha nem tudod milyen képet szeretnél, ott vannak félig vagy teljesen elkészült szabadon választható avatarok.
-
Gyufaaa
veterán
válasz RoyalFlush #10933 üzenetére
Akkor valóban.
-
Gyufaaa
veterán
válasz RoyalFlush #10933 üzenetére
Ezt a képet találtam azok közt amiket te betettél a másik topikba. Erről lehet szó? -
MODERÁTOR
(#10921) madstunt: Ezt a macskát lehetne esetleg (bár nekem annyira ismerős, de hiába néztem át háromszor az eddigi arcképeket, nem láttam az ábrázatát). Természetesen lila helyett lehetne szürke, feltéve ha nincs használatban.
(#10922) Klemens: [link] Egy régebbi próbálkozás, amin talán egy kicsit lehetne javítani. Az általad linkelt első kép pont a legrosszabb, mert nem látszik a nyaka.
(#10923) LEFTHORSE1: Ebből eddig még sosem volt probléma. Valószínűleg ezek után sem lesz. Köszönöm a linket, amit küldtél. Majd meglátom mi lesz belőle...
Harrrr!!!!
-
Gyufaaa
veterán
válasz RoyalFlush #10937 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
barnam_
nagyúr
Üdv,
Lehetne egy kérésem?
Átméretezné valaki az avatarom 50x50 pixel méretűre? Próbáltam gimp-el, de elég nyomi lett Egy blog oldalra kellene. (Ha a meglévőt töltöm fel, akkor átméretezi 50x50-re, de nem lesz átlátszó.)köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest