- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
nah valamelyikre legyen már rábólintva mert nekem mind bejön
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
ToBeY
nagyúr
Szeretném kérni avatarom pici módosítását.
-
14adam
addikt
Hello Fiuk.Az lenne a kérdésem,hogy megtudnátok-e azt csinálni,hogy egy szakácskalapot és egy fakanalat kéne rátenni valahogy? És ha Kidus rábólint akkor megyek is kicseréltetni Nagyon köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
Sir Riccio
addikt
Nagy köszönet mindenkinek az egyéni avatarom elkészítéséért és beállításáért, aki részt vett benne!
Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
RoyalFlush
őstag
válasz Sir Riccio #9357 üzenetére
Jó lett nagyon
“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
-
Szten Márs
nagyúr
Én ezt nem értem. Házigazdának soron kívül jár az avatar?
-
Kidus
őstag
válasz Szten Márs #9359 üzenetére
Nem, sorry ez most igy jott ki.
Igerjuk tobb ilyen nem leszAssuming Control
-
Sirandrish
legenda
Akkor ezzel megyek is tovább
És köszike Neked is és Ndruu-nak is
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
MODERÁTOR
válasz Sirandrish #9362 üzenetére
Helyes, jó választás, mert a legutolsó kettő nem lett olyan jó.
Tobey kisképe igazából nem fog változni, szerintem az maradhat a régi (ha megoldható).-->
Harrrr!!!!
-
Grafiqs
őstag
válasz Szten Márs #9359 üzenetére
Én voltam aki "soron kívû" adta az avatart a HG kollégának.
Lehet kövezni érte... jelzem ezt van aki már meg is tette...MOD: Off-ba
[ Szerkesztve ]
És még mindig nem fogja, vagy nem akarja felfogni. Hihetetlen. A Föld tényleg a Naprendszer elmegyógyintézete lenne?! by Bon3ss
-
Sirandrish
legenda
-
MODERÁTOR
PH arckép - Heti request
(ha továbbra is eltűnne néhány kép...)A többiek is meg fogják kapni az új képüket, nem marad ki senki.
Harrrr!!!!
-
MODERÁTOR
Nagyon off
Hogy hogy Sir Riccio HG-ként nem tudja magának beállítani az arcképet? vagy ehhez is külön jogosultságot kell beállítani?
Esetleg cikkeket/híreket postol, de moderátori jogosultsága nincsen.[ Szerkesztve ]
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
-
Hunter2
addikt
Ezt a képet csináljátok meg hogy használni tudjam avatarnak.[link]
Előre is kössz. -
14adam
addikt
Hello,sajnos az előző kérésemre nemválaszolt senki.Ezért egy kicsit könnyebb avatart kérnék.Ha ebből kitudtok hozni valamit azt nagyon megköszönném
-
Djuree
félisten
üdv!
valaki tudna segíteni? nem ide tartozik de nem tudok mástól segítséget kérni.
két kép kéne ebből az eredetiből :1. kéne csinálni egy egyszinű fehér hátterű verziót (a kép marad szines, csak a háttér fehér).
2. meg ezt a fehér háttérű képet be-fekete-fehéríteni, olyan "igazolványkép szinre"ja és lehetőleg .png legyen, mert az nem pixelesedik alakítás után mint a .jpg
ti biztos megtudjátok csinálni
thx
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Froclee
őstag
-
PowerBuldog
veterán
Sziasztok!
Ha minden igaz, akkor minden adott ahhoz, hogy saját arcképet kérhessek. Garfieldból gondoltam pár dologra, ha lehet. Megnéznétek nekem ezeket?
Megfelelne ezek közül valamelyik?
[ Szerkesztve ]
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
MODERÁTOR
válasz PowerBuldog #9382 üzenetére
Az első képet talán lehetne használni, de egy kicsit élénkebb színt kellene neki adni (nem túl rikítót).
Ubul már foglalt, az utolsó kép pedig azért nem jó, mert balról lóg be. Úgy talán jó lenne, ha a nyakörvtől balra már nem látszódna a teste.[ Szerkesztve ]
Harrrr!!!!
-
Konflikt
addikt
sajnos mindenhogyan kilog a serpenyo, igy mas utan neztem.
tudna nekem egy arckep szerkeszto mester ebbol ph kompatibilis arckepet hegeszteni? (a mester erdekelne, akar csak portre-ban, v akar egesz alakosban, majd amelyik jobban sikerul/nez ki)
koszonomCommodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart! // VCIX-DCV&CMA
-
Konflikt
addikt
válasz philoxenia #9388 üzenetére
aham
Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart! // VCIX-DCV&CMA
-
-
Konflikt
addikt
az 1-2 sajnos kicsi, es nemsok latszik belole, de a 3-ast igen jol sikerult!
egy apro modositast szeretnek meg csupan: megoldhato az h az antennaja nagyjabol olyan iranyu/formaju legyen mint ahogy az eredeti kepen van? koszonom: )[ Szerkesztve ]
Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart! // VCIX-DCV&CMA
-
Konflikt
addikt
azert koszi h megcsinaltad az 1-2-ot is, de igazad van
nagyon popec lett! meg egy utolso kerdes/keres: ez a maximalis meret, amit a ph enged? (tudom hivatalosan 50px-ig lehetne, de ahogy neztem 53-58px-ig minden megtalalhato)Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart! // VCIX-DCV&CMA
-
MODERÁTOR
válasz Konflikt #9394 üzenetére
55-öt szoktunk használni mostanában maximális méretként. Most 54, de 55-ön sem látszik belőle több. Esetleg meg lehet várni a többiek verzióit, hátha ők máshogy készítik el. Én általában vastagabb vonalakat használok, lehet vékonyabbal jobban mutatna.
[ Szerkesztve ]
Harrrr!!!!
-
Konflikt
addikt
-
MODERÁTOR
válasz philoxenia #9398 üzenetére
Ahhoz valami script kellene, ami begyűjti az adatokat a PH-ról és kilistázza oda, de sajnos ilyet nem tudok írni. Ha kell, valamelyik webszerkesztő topikban rákérdezek, hátha tudnak segíteni.
Harrrr!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Ikarus 435 embléma logo felirat szám típusjelzés
- Corsair VX450W 450W PSU asztali számítógép 80 Plus ATX tápegység
- Adattábla szett IKarus 435 alu logo felirat embléma busz bus
- ASUS U-65GA 650W PSU asztali számítógép 80 Plus ATX tápegység
- Asus B85M-E, Intel i7-4790 + rézmagos gyári hűtő, Hynix 4x8GB (32GB) 1600MHz RAM
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest