- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzTomcat
csendes tag
Tudom, hogy nincs meg a rangom hozzá, és a hozzászólásaim száma miatt szerintem 10-20 éven belül nem is lesz, szóval a kérdésem: A +638 napot nem lehetne beváltani pár hozzászólásra, hogy meglegyen a rangom?
Ha igen, akkor ebből csináltam ilyet, meg ilyet. Esetleg ha tudd valaki segíteni, hogy tehetném jobbá, akkor segítséget elfogadok, mert pld a lábait sikeresen teljesen levágtam :/Itt a vége, fuss el véle!
-
SzTomcat
csendes tag
válasz philoxenia #8503 üzenetére
Kár, akkor visszatérek rá 2 év múlva hátha 1200napot majd belehet váltani , mivel csak a rang miatt nem fogok kommentelni, olvasni jobb. ;)
Itt a vége, fuss el véle!
-
MODERÁTOR
SzTomcat: Egyikünk sem azért írkál annyit, hogy minél magasabb legyen a rangunk. Az igazi tagok számára semmit nem jelent a rang. Ha tudnak, megpróbálnak segíteni ahol csak lehet (ebből már kerekednek a hozzászólások). Ha valamit nem tudnak, kérdeznek (ebből úgyszintén).
Aki csak azért van itt, hogy minél magasabb rangot érjen el, azt úgy hívják "ranghajhász" vagy "hozzászólásvadász". Általában nem sokáig maradnak az ilyenek a fórumon...Harrrr!!!!
-
hackeeeee
Jómunkásember
Üdvözletem az ittenieknek !
Segítséget szeretnék kérni avatarral kapcsolatban. Ahogy elolvastam a jogosultságot, elvileg abba már beleférek, ezért is gondoltam, hogy ezzel kapcsolatban írok ide.
Ebből a képből kihozható lenne e valami ide, a fórumhoz illő? Főként a fej részre gondoltam. Mindenféleképpen valami oroszlánra gondoltam, és ez sztem jó lenne.
Előre is köszönöm a segítséget.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz philoxenia #8511 üzenetére
Ez aranyos. De várj, linkelek másik linkről, hátha úgy jó lesz.
Csak ez kisebb felbontású sajna. De remélem ez már jó. [link]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz hackeeeee #8512 üzenetére
Keresgéltem még kicsit, vagy még esetleg ez.
Nem tudom, hogy ezekből mennyire lehet ide illő avatart alkotni.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz philoxenia #8515 üzenetére
Nézegettem kicsit a képeket, ebből a második, vagy a 3. kép lenne jó. Attól függ, hogy melyikkel könnyebb bánni.
Véleményem szubjektív...
-
MODERÁTOR
válasz philoxenia #8519 üzenetére
Nem tudom mi lesz ebből az oroszlánból (bili vagy lavor?), de nézzünk egy gyors próbát:
[ Szerkesztve ]
Harrrr!!!!
-
hackeeeee
Jómunkásember
Hehe. Valami csak lesz belőle.
Végülis tetszik. Jó lesz ez is. Meg úgymond nem is szeretnék ezzel túl sok "kellemetlenséget" okozni.
Ha elfogadják, és megfelelő, akkor ez is jó lesz Nekem.
Utána, ha itt elfogadják, utána mehet a request topicba a dolog?[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz RoyalFlush #8522 üzenetére
Vagy ilyen.
-
RoyalFlush
őstag
válasz philoxenia #8523 üzenetére
"Not Found" felirat jön be nálam, ha a linkre kattintok.
“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz RoyalFlush #8524 üzenetére
Nálam bejön, de szvsz úgyis olyan kicsi az alapkép (vad oroszlán), hogy azzal semmit se lehet kezdeni.
Sk8erPeter
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz RoyalFlush #8522 üzenetére
Hát, arra gondoltam. Mert úgy gondoltam, hogy ilyen nem nagyon van itt a fórumon, de ha esetleg van valami ötleted, szívesen meg"hallgatom", vagyishát megnézem.
Szerk.: Nekem sem jön be a lejjebb linkelt kép.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
RoyalFlush
őstag
Nekem ennyit sikerült most belőle összehoznom:
Nem az igazi. Aki gondolja nyugodtan felhasználhatja, ha van ideje szerkesztgetni.
A másik:
[ Szerkesztve ]
“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
-
MODERÁTOR
Kicsit javítottam az oroszlánon: ===>
A többire nem vállakozom, mert fotós alapanyagból nagyon ritkán sikerül jól a dolog. ~30-ból 1-szer... koxx, RoyalFlush, Jag, talán nekik jobban megy, de ne várd hogy mindegyikből készüljön egy-egy avatar. Ha az egyik alapanyag (kép) megtetszik, akkor abból indulunk el. Szerintem ez (amiből készült) egy viszonylag jó kiindulási alap volt, ezért próbáltam meg abból elkészíteni.
[ Szerkesztve ]
Harrrr!!!!
-
-
DarkByte
addikt
Nem olyan rossz ez, viszont maga az ötlet lehet nem lesz mégsem annyira jó. (annyit tökölök hogy most már lassan el leszek innen kergetve vasvillával ) Azért köszi! Meglátom, hogyan viszonyul Chester -hez.
#8539: igen, elég fura feje van. Ezért is gondolom hogy talán a Chester fej jobb választás nála. De még a Kid is jobb eddig. Mindenesetre ha megcsinálod akkor köszönöm előre is a fáradozásod.
[ Szerkesztve ]
-
-
FireKeeper
nagyúr
Köszönöm szépen mindenkinek, aki bármilyen formában részt vett az új arcképem megalkotásában, és elfogadásában, külön kiemelve Kidus-t és Ndruu-t!
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
dangerzone
addikt
Én is nagyon szépen köszönöm koxx-nak és Ndruu-nak segítségéget , valamint Kidusnak a véleményezést. Nélkületek sohasem sikerült volna. :'(
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest