- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iOS alkalmazások
Aktív témák
-
Szabesz
őstag
Sziasztok!
Ezt a képet szeretném avatarnak, amennyiben minden követelménynek megfelel(ünk)
Az elkészítésért köszönet horny-nak¯\_(ツ)_/¯
-
ngabor2
nagyúr
-
csapos2
addikt
Üdv mindenkinek!
Amennyiben érdemesnek találnak a tisztelt egybegyültek a dologra, szeretném ezt a csacsit avatarnak kérni.
Előre is köszönöm szépen.Lelkiismereted méri önzésed őszinteségét. Hallgasd figyelmesen.
-
robekri
addikt
Mélységes tiszteletem!
Szeretnék saját arcképet kérni!(újra) Sajnos rosszalkodtam még tavaly, amiért elnézést szeretnék kérni Grafiqstól és nem utolsó sorban Pompitól!!!
Itt lenne a kiszemelt ''áldozatom:''
Amit nagyon köszönök Yoohanak!
Üdv.: Robe
[Szerkesztve]-Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!
-
Bencus88
nagyúr
Üdvözletem!
Én is szeretnék egy képet magamnak avatarként amire régen vártam.Kicsit nehézkesen, de összejött.
Ez lenne a kép:
Elörre is nagyon köszönöm!
Köszönöm Yooha-nak is aki nélkül nem sikerült volna!!!! -
ByB
addikt
Sziasztok!
Megajándékoztatok egyedi ranggal és ehhez megkaptam a saját avatar lehetőségét is, íme amit szeretnék:
Külön köszönet horny-nak a kép elkészítéséért!
Várom a döntéseteket, hogy megkaphatom-e!?
üdv
Bence -
KrAt
veterán
Ha minden jól ment, akkor megszületett az a kép, amit szeretnék kérni arcképnek
Köszönet érte Hasek kolegának Ő lenne:
Előre is köszönöm: KrenAtesz
[Szerkesztve] -
blueMerle
veterán
Üdv, illetve avatarhoz ''méltóan'' mancs!
Szeretnék saját képet kérni személyemhez a PH! fórumán, amennyiben úgy itélitek meg hogy ez lehetséges.
A kép, a kutyusom pontos mása, íme hát Ö lehetne a PH! házörzöje
Az avatarból horny kolléga elkészítette a mellképet is. Bármely megfelel, a döntést rátok bízom.
Ezer köszönet horny fórumtársnak a képekért
[Szerkesztve] -
(Kolombusz)
veterán
válasz Bencus88 #1380 üzenetére
mivel két ''idegenlégiós'' Moderátor is van (Bash és tiv83us), ezért a kívánt képeket legyetek szívesek ide [link] feltölteni
/tar.hu és egyebeket kerüljük mert ezek általában külföldről nem megjeleníthetőek...
mindenkitől elvárjuk, hogy képes legyen feltölteni egy képet, és beilleszteni azt egy hozzászólásba (vannak ingyenes tárhelyek, képtárak, a legegyszerűbb az ImageShack szolgáltatása/
Krenatesz: az az Opel jelvény szerintem nem túl jó ötlet, moonman avatárja is cserélve lett, amin Windows logo volt
[Szerkesztve] -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Sziasztok!
A rajzhoz, grafikához értő fórumtársaknak köszönhetően elkészültek a képek, amiket szeretnék avatarnak, szóval szeretnék egy reálisabb borgos avatart (ez itt locutusos) a fejéből kiálló lézersugárral...
Itt vannak a képek imageshackre feltöltve:
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Racecam
nagyúr
válasz robekri #1372 üzenetére
Felejtsd el!
Az utolsó igen durva kirohanásaid után örülj, ha valaha lesz egyéni arcképed.
Ehhez meg kellene változnod és ezt a pozitív változást nekünk is észlelnünk kellene.
Ha majd hullani kezdenek a fákról a levelek és hajnalban fagyok festik fehérre a füvet, akkor gyere vissza legközelebb.Com'è diverso il mondo visto da qui
-
parandroid
félisten
válasz blueMerle #1382 üzenetére
Esetleg lehetne ötvözni, hogy a nagy avatar marad az egészalakos, a kiskép edig a portré, így talán az is felismerhetőbb lesz.
Pirk kapitány: Az a lézeres izé mindenképpen kell? Olyan, mintha szegény borg éppen headshotot kapott volna...
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
blueMerle
veterán
válasz parandroid #1387 üzenetére
Amennyiben ez megoldható, valóban nagyon jó ötletnek tartom.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz parandroid #1387 üzenetére
Headshot, erre nem gondoltam...
Én nagyon szeretném a lézersugarat, a sorozatban is így volt megcsinálva: [link]Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
tkazmer
addikt
Kérdezném az illetékeseket, hogy van e arra lehetőségem, hogy egyéni avatart kapjak, vagy van valami olyan a ''számlámon'', ami miatt jobb, ha később visszatérünk erre?. Azért lenne fontos, mert ha most még nem lehet, akkor nem állok neki megfelelő képet keresni..
Köszönömúgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
-
robekri
addikt
válasz Racecam #1385 üzenetére
Hova változzak???
Ha majd hullani kezdenek a fákról a levelek és hajnalban fagyok festik fehérre a füvet, akkor gyere vissza legközelebb. Jajj de nagy poén volt!-Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
válasz tkazmer #1392 üzenetére
Aki úgy gondolja, hogy megérdemli és megfelel a követelményeknek, az töltse fel a képe(ke)t a fenti cimek valamelyikére, illessze be itt egy hozzászólásba, és kérését tömören megfogalmazva irja mellé. Legyetek türelmesek, rendszeresen figyelemmel kísérjük a topic-ot, idővel válaszolni fogunk.
Szvsz érdemesebb a szerkesztő topikban kezdened, aztán belinkelni ide a képeket.<< Heimdal >>
-
Bencus88
nagyúr
Igaz türelmetlen voltam egy picit, de Pompi-nak köszönhetően kialakult a végleges verzió.Ezt a képet kérném avataromnak, ha mód van rá.
Remélem megkapom a képet.
Nagyon szépen köszönöm Pompi!!
Üdv Bence -
tkazmer
addikt
válasz Retekegér #1394 üzenetére
Igen, csak tudod szeretek biztosra menni. És nekem úgy tűnt, hogy nem csak a kívánt képek döntenek adott esetben, hanem az illető felhasználó előélete is. Ezért lennék arra kíváncsi, hogy az én előéletem(tudomásom szerint folttalan, de ki tudja, nem volt e valami, amire nem emlékszem) megfelelő e. Ha igen, akkor keresek valami képet. Ha nem, akkor inkább még hagyom.
úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
Aktív témák
● Arcképek ömlesztett listája az első hozzászólásban.
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest