Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ghoosty

    őstag

    válasz hdman #4137 üzenetére

    15 kg felett mindegyik babaülésbe a kocsi biztonsági övével kell rögzíteni a gyereket. A cybexünk esetében van a válla körül egy öv vezető, meg lent a karfa alatt kell még vezetni. 15kg alatt meg kötelező a "pajzs".

    Elmondás alapján a videó teljesen helyesen mutatja. Gyakorlatilag a "pajzs" elejében kell elvezetni, becsatolod, aztán pont. Szerintem semmivel sem macerásabb, mint az öt pontos. Sőt, nekünk mindig gond volt a bébi hordónál, hogy ráfeküdt az övre és aztán bányászhattuk ki alóla. Ilyen gond itt nincs.

    Ha jól tudom, az 5 pontos biztonságiöveseket, vagy isofix-el, vagy ugyanúgy a biztonsági övvel kell rögzíteni, tehát ha nincs állandóan berakva a kocsiba, még macerásabbak, mint ez a megoldás.

    Én nem akarlak rábeszélni, félre ne érts, de még sose éreztem macerának ezt a pajzsos dolgot. Ha összevetem a babyhordóval, akkor még könnyebben is kezelhető.

    Mikor vásároltok, arra figyeljetek, hogy vannak olyanok, amik végigkísérik a gyerek fejlődését, tehát 8-36 kg-ig jók és vannak olyanok, hogy később kell venni másikat, mert csak 18 vagy 25 kg-ig jók.

Új hozzászólás Aktív témák