Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Csiga85

    csendes tag

    válasz Ghoosty #3547 üzenetére

    igen, teljesen jól látod...az ingatlannyilvántartási bejegyezgetésektől kezdve az előszándék, meg a szándék, majd a végrehajtás, meg a kivitelezési gondolatokat is most már kénytelen vagy vezetni, és bejelenteni, különben egy rosszabb pillanatukban, kimennek és visszabontatják, amíg jogerőre nem emelkedik...dolgoztam első és másodfokon is építéshatóságnál...így utólag is azt mondom, jobb egy viszonylag jó állapotú kész házzal kezdeni...azt bontogatni és építeni, mert különben tiszta szívás...meg határidőkön belül megy minden...meg azért egy jól megépített ház felépítése, a sunyiskodásokkal és az egyebekkel együtt is, borzalmasan nagy energia...mint anyagilag, mint lelkileg...

    én szeretnék ebben a házban maradni sokáig, Vladi már menne tovább...de öregkorunkra szeretnék építeni egy kicsi 2 főset, de azért nem szoba konyhás viskót... :) de ez messzi jövő...ha nem jön össze, az se baj, csak a lurkók és mi is egészségesek legyünk és szépek és okosak! :)

    Én voltam benne 14 lakásos társasáház kivitelezésben is, meg nyaraló szintűben is...hát ma már nem nagyon tudsz megkerülni sok sok papírt... :S akármilyen cseles és ügyes és ismerősökkel telve vagy...sajnos már őket is elérte a hibakeresési faktor, hogy kirúghassák...de ha elég tökös vagy és pont közel ülsz a tűzhöz, akkor kőkeményen told! Ha lúd, legyen kövér alapon! :)

    "Ne vesztegesd az idődet arra, aki nem tart Téged érdemesnek arra, hogy Veled töltse..."

Új hozzászólás Aktív témák