Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dany007

    veterán

    válasz V.Stryker #1205 üzenetére

    Van benne valami. Bár én szerettem fürdetni, de elég sok macera volt.
    A fürdőben nálunk nincs akkora hely, hogy elférjen a kiskád. Ezért a hálóban volt felállítva. Úgyhogy párszor volt szép kis locspocs. :D Gyorsan áttértünk a nagykádas fürdetésre.
    Aztán most már együtt is szoktunk fürdeni... (persze úgy, hogy én előtte lezuhanyzok :D nehogymár az én mocskomban fürödjön a gyerek).
    Na de a lényeg, hogy a nagyszülők nagyon a mindennapos fürdetés pártján voltak mi meg hallgattunk rájuk.
    De amúgy tényleg amíg a kisbaba kb csak az egy helyben fekvésre képes csak és minden nap ugye tiszta ruhát kap... pelus rendszeresen cserélve, kaki neves törlővel tisztítve / fertőtlenítve... na addig tényleg elég lehet csak 2 naponta fürdetni...

    Más.

    Egyébként a nagyszülőkkel hogy álltok? Így a többség. Mert engem már néha kezdenek idegesíteni. :D
    Főként azért, mert ők "mindenkinél mindent jobban tudnak gyerekügyben". Csak azért mert felneveltek 1-2 gyereket az életben. És mindezt sokszor szép kioktató stílusban tudják előadni. És ez sokszor igen csak bosszantó. Nem számít mit mondanak az ismerősök, a doki, a védőnő. Csak az a tuti amit ők mondanak. :U

    Tudom, hogy csak segítőkészség de akkoris érzek benne egy kis felsőbbrendűségi arroganciát.
    Egyébként persze egy szavam se lehet, mert mindenki nagyon segítőkész, rendes és tényleg sokat segítenek nekünk anyagilag is meg mindenféleképpen. Csak azért mégis ba....sza a csőröm ez kioktatás dolog, főleg mikor utólag kiderül, hogy mégiscsak nekem volt igazam. (mert nekem mindig igazam van, egyre többen tanulják ezt meg az évek alatt... de nekik nehezen megy ;] )

    Egyébként a két nagyszülő(k) eléggé ellentétek. :) Az egyik nagyszülők hetente többször is jönnek látogatni és rendszeresen viszik a gyereket ide-oda. Játszótérre, strandra stb...
    Ami tényleg tök jó. Csak amikor 39 fok van kint kora délután. És megkérem, hogy amíg el leszünk ne vigyék a gyereket sehova a hőségbe... akkor minek kell csak azért is elvinni egy tűzforró játszótérre a 39 fokba...

    Na mindegy, a másik nagyszülők pont az ellentéte. Ők még az életbe nem vitték el a gyereket egyedül sehová. És látogatni is maximum 3 havonta egyszer jönnek. Nekünk kell menni ha találkozni akarunk (ráadásul nem is a városban laknak). De ők is rengeteget segítettek nekünk.

    Szóval na, komoly panaszra tényleg nincs okom. Ezek is leginkább kisebb bosszúságok. Egyedül ez az "okoskodás" ami irritál. A többi nem érdekes.
    Mindig mindent jobban tudnak mindenkinél a saját gyerekemről. Másnál is van hasonló vagy ez csak nálunk lenne ilyen egyedi? :)

Új hozzászólás Aktív témák