- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jaded
őstag
válasz freelanced #71849 üzenetére
Órát szerintem ne nagyon várd, ahhoz túl új. Szerintem laptopból is a "régi" Air lesz max, a többi számottevően nem.
Renault Megane IV Limited
-
FSA
csendes tag
szia!
Nekem a céges gépem az ilyen. Programozok rajta napi 8 órát és egy ideig ez volt az otthoni gépem is. Hangja buildeléskor van, el is tudna szállni szerintem de már megszoktam a régebbiek is ilyenek voltak. Sebességre soha nem volt panaszom mindennapi használat közben. A nyers képeimet ezen szerkesztettem (elég sokat) szerintem elég, illetve Final Cut-ban ezen vágtam videót (itt is megjön a hangja) és mindig elképedek milyen jól optimalizált program
A saját viszont most már egy 2017 15" és a 4 mag azért 4 mag. Személy szerint én nem vennék már két magosat annyira felgyorsult a munkám. Ellenben ha tényleg csak ennyi a felhasználási területed és jó áron tudod beszerezni a '17-est akkor hajrá.
A portok számáról nem tudok nagyon nyilatkozni mert egyet használok ami dokkolóra van kötve így nyilván elég.
-
nofi
addikt
Bár én nagyon friss Mac user vagyok, otthoni mindenes asztali gépemet váltottam le 2017 nTB modellre. Heti 1-2 alkalommal használom munkára, AutoCAD-ben tervezek vele - ilyenkor küldő monitorra is kötöm és több ablakot/nézetet használok. Bár csak 2D-ben tervezek, azért a kapott építész terveken elég sok layer van és eddig meglepően jól bírja a gép. Úgy igazán felpörögni eddig pár alkalommal hallottam - akkor tényleg hangos - de kb csak akkor volt ilyen mikor sok mindent backupoltam és mellette próbáltam mást is csinálni.
Akitől vettem tényleg patika állapotban adta oda a gépet (1 évesen), azóta magyarítottam a billentyűzetet, de eddig szerencsére semmi hiba nem jött elő.
A két porttól én is féltem, de Amazonról rendeltem egy HUB-ot, amin minden szükséges port van, így töltés mellett szépen tudok használni mindent, képernyőre kötve, szükséges perifériákkal.Idehaza 10%-os kedvezménynél ne várj többet
Xbox GT: nozsolt
Új hozzászólás Aktív témák
- VADIÚJ BONTATLAN, AKTIVÁLATLAN Midnight blue MacBook Air M3 8GB 256GB Magyar bill, GAR!
- MacBook Air 13" 2018 / 256GB, 8GB RAM / Rose Gold (204)
- !! 1 ÉV GARANCIA !! ÚJ állapotú, magyar bill, Apple Macbook Air 2022 M2 8GB RAM 256GB 97% AKKU
- Apple Magic Mouse 3 - hibátlan.
- Üzletből, garanciával, újszerű dobozos Macbook Air Retina M1 13" Space Gray 8 RAM 256SSD magyar bil
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest