Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArrayOfLilly
aktív tag
Én azt feltételezem, hogy azért ennyire bugyuta, hogy még a nagyon hülye ember is rájöjjön, hogy le kéne cserélni. Szerintem inkább az a baj, hogy első belépésnél nem automatikus, hogy kér egy új jelszót, illetve nincsen pirossal ráragasztva a routerre, hogy lépj be ide, mielőtt használni kezded és onnan kényszerítve lenne a jelszó cserére.
Merthogy amit én gondolok, az szerintem egy csomószor működik, a 76 éves (= nem számítástechnikán szocializálódott) édesapám is azonnal kapcsol, ha ilyet lát, hogy ez tuti nem maradhat így, csak éppen ha nem lép be, mert minden flottul megy anélkül is, akkor nem szembesül a problémával.
[ Szerkesztve ]
http://www.arrayoflilly.com
-
Diokhan
addikt
Na igen
(#57145) ArrayOfLilly :
A főbérlő 60 éves műszerász leragadva a 80-as évek végén. Szerinted megváltoztatja?[ Szerkesztve ]
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
Head88
addikt
Na igen. Akiknél én állítok be hálózatot, vagy routert ott ezeket automatikusan meg is változtatom. Hiányozna ha pl: egy szomszéd kis mókából kisakkozza a wifi jelszót és utána belép a router felületére és mondjuk kitiltaná a tulajdonost a saját wifijéről.
Egyébként nagyon meglepődnél ha tudnád, hogy pl a T-systems datacenterben az adminok milyen jelszavakat használnak...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nők, nőügyek (18+)
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Mesterséges intelligencia topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- War Thunder - MMO Combat Game
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest