Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ádika86

    aktív tag

    sziasztok! érdekelne a véleményetek, hogy mit tennétek a helyemben. külföldre költözés előtt állok, kéne egy jó kis notebook.

    eddig a MacBook Pro Retina 13" Early 2015-ös verzióján gondolkodtam, de mindenhol azt olvasom, hogy ezt már nem érdemes megvenni, mivel az új MacBook Pro-val valószínűleg jönnek a Skylake CPU-k... a kérdésem egyből az lenne, hogy valóban annyival jobbak lesznek ezek a processzorok, hogy megéri várni? illetve nem lehet, hogy először majd csak a 15-ös Pro kapja meg és csak jövőre az 13-as? (mindenképp 13-asat vagy kisebb gépet szeretnék)

    ha szerintetek sem érdemes már a Pro-ra beruházni akkor mit javasolnátok? gép sajnos mindenképp kelleni fog, azon gondolkodom, hogy az elkövetkezendő fél évre vegyek magamnak valami használt vackot 50 ezerért és várjak, amíg kijön az új Pro, vagy esetleg ruházzak be egy szintén 2015-ös MacBook Air-re, azok most viszonylag jó áron mennek, bár nem tudom ha kijön az új Pro mennyit esne ezeknek az ára... vagy esetleg ne érdekeljen az egész és több is veszett Mohácsnál elven adjam el az egyik vesém és vegyem meg a Pro-t a mostani konfigurációval.

    előre is köszi minden tanácsért :R

    Predator G3-571-77QK

Új hozzászólás Aktív témák