Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szakallasgy1

    tag

    Sziasztok! Rég jártam errefele, de ennek most eljött az idejem hogy írjak :)

    Megdöbbentő, hogy van 2 közel 10 éves almás gépem, ami a mai napig tökéletesen használható átlag dolgokra-irodai munkára, zenehallgatásra, stb.

    Idővel szeretnék egy komolyabb almás gépet venni, egyelőre nem szeretnék nagy összeget kiadni.

    Van két macbookom, Mindegyik C2d, ebből az egyik gma 950-es 1.83 ghz. A másik már az erősebb grafikus kártyával felszerelt, 2 ghz-es intel gma x3100-es gép. Mindegyik működik.

    Több kérdésem lene:

    Mi okozhatja ezt a hibát? A linket bemásolom ide. A videó 1 perces, full hd-ban meg tudjátok nézni. A probléma, hogy vibrál a kijelző és elszíneződik, de ha bizonyos szögben állítom a kijelzőt, akkor megszűnik a gond. A vibráláskor a rendszer egy időre lefagy, Amúgy a kijelző hibamentes.

    Csatoltam a linket, kérlek nézzétek meg, 1 perces és full hd-ban meg tudjátok nézni.

    [link]

    Milyen alkatrészt kellene kicserélnem ehhez? Tudna nekem valaki topcase-t szerezni, csavarokat és alsó burkolatot?

    Szükségem lenne topcase alkatrészre, ami működik, csavarokra, alsó burkolatra, lcd műanyag keretre, akkumlátorra és egy tültőre. Aki tud alkatrészt adni, dobjon egy üzit nekem.

    A gépek kicsit viseltesek már, a gma 950-es masina lényegesebben jobb állapotban található.
    Szóval fel szeretném újítani a gépeket, hogy 1-2 évig használni tudjam azokat, de inkább tartalék gépnek szeretném megtartani.

    Tudtok olyan helyet, ahol részletre lehet venni apple gépeket?

    A másik kérdésem, hogy a 950-es gma gépben lévő alaplapot ki tudom e cserélni a 2 ghz-es gma x3100 alaplapra? Vagy akár a házat, mert az erősebbik gépem burkolata viseltes már. Bár jobban rülnék ha valaki tudna alkatrsézt adni.

    Még lenne kérdésem: tényleg ilyen durva a külünbség a 1.83 ghz és a 2 ghz macbook között, illetve a gma 950 és x3100 gép között? PEdig az egyiket 2007 elején, a másikat 2007 végén adták ki. Most az erősebbik gépet használtam, a gma 950-en akadoznak a weboldalak, illetve lassúnak érzem a gépet.

    [ Szerkesztve ]

    szakallasgy

Új hozzászólás Aktív témák