Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tylerddd

    veterán

    Nálunk a Lenovo és a Dell üzleti megoldásai is beváltak, én nagyon szeretem őket. Utóbbinak ráadásul világbajnok a szervizháttere, 3 év helyszíni garancia van a Latitude gépekre.

    Viszont kellene egy vékony, könnyű és jó akkuidejű masina. Na most ez lehetne egy Dell XPS 13, amiből viszont eddig nem találtam magyar lokalizációs verziót, matricázni nem akarok, így kilőve. Lehetne egy Lenovo X1 Carbon vagy lehetne egy MacBook Air. Igaz, h csak irodai dolgokra, amatőr hang, videóvágásra és hangvágásra kellene, de az i7/8GB ram/256GB háttértár verziót nézegettem, h azért legyen benne szufla és egy Parallels is mindenképpen kellene fog. A probléma az áruk. Semmi extra dolgot nem akarok velük csinálni, mégis adjak fél milliót értük?! A Mac esetében teljes rendszerváltás lenne, újra kellene tanulnom az egész rendszert, még akkor is, ha lelkes amatőrként tartom magam számon és fogékony vagyok ezekre a dolgokra, sok mindenre rájövök magamtól is.

    Most legutoljára abban maradtam, hogy egy ilyen Dell Latitude-nél maradok. Eltekintve, h lehetne vékonyabb, könnyebb, tökéletes kis masina lenne egy jobb SSD-vel (fél TB körüli) tuningolva. Viszont akkor ott vagyok, h 400k és arra már nagyságrendileg nem sokat kellene dobni a Mac-re (450k lenne a fent megadott Air 128-as háttértárral, amit lehetne később cserélni).

    Szóval tanácstalan vagyok, h mi legyen. Nyáron lesz aktuális a vásárlás, addigra hátha okosabb leszek.

    Csak egészség legyen, meg térerő!

Új hozzászólás Aktív témák