Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Isual

    veterán

    válasz TigerCat #35946 üzenetére

    Igen, én is gondolkoztam a 256-os verzión, az még megéri a felárat. E mellé gondolom azért simán érdemes még egy 128-as SD kártyát betenni?

    Külső vinyóból ilyen van, bő 1 éve vettem, de még nem használtam, NTFS-re van gyárilag formázva. Itt mire kell figyelnem, mire érdemes formázni, hogy működjön a MBP-val? Vagy nem kell újraformázni, hanem az összefoglalóban linkelt programok segítségével tudok majd rá írni?

    Ami az egeret illeti én egy egyszerű, olcsó M235-öst tervezek venni, elvileg támogatja az OSX-et 10.5-től felfelé, akkor ha ezt a MBP-val használom, minden oké lesz a sebességgel, görgetéssel, nyugodtan megvehetem? :U

    (#35950) lugosi: Nekem egy i1 Display Pro-m van és kalibráláshoz majd egy basICColor 5 14 napos try-out license-et fogok használni, ami teljesen OSX kompatibilis és Brekk az Oázisban kiváló eredményeket ér el vele (ilyen 0.12-es dE-k és 1100-as kontrasztok) MBP-on és a programmal hardveresen (!) kalibrálhatóak a MBP-k. Ezt nem minden program tudja és a basICColor egy kiváló sw, a Display Pro meg az egyik legjobb koloriméter, szóval meg lennék lepve ha nem sikerülne majd rendesen bekalibrálnom. :) Mondjuk én sRGB-s trc-re kalibrálom majd és szerintem 140 cd/m2-re állítom a fényerősséget. Az úgy laptopnak jó lesz, a 120 glossy-hoz sztem kicsit kevés, matt kijelzőkhöz elegendő.

    [ Szerkesztve ]

    Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg

Új hozzászólás Aktív témák