Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Krobi79

    tag

    Sziasztok!

    Új gép vásárlása előtt állok és 2 év Ipad és Iphone használat meggyőzőtt, hogy a Apple-t vegyek, viszont még nem használtam soha Apple számítógépet. Nem munkára kell, átlagos otthoni használatra (internet, filmnézés, egyszerűbb szöveg- és táblázatkezelés, családi fotók rendszerezése, kisebb korrekciók elvégzése, párom szeret fotókból montázsokat, fotókönyveket készíteni, illetve ritkán videok vágása, tömörítése), nem fogom hurcolni, de helyhiány miatt asztali gépet nem tudok használni.
    2 gépet néztem ki, amit megengedhetek magamnak, de nem tudom melyik lenne megfelelő számomra. Az egyik a nem retina kijelzős Macbook Pro, a másik a 13"-es Macbook Air (4gb / 128gb vagy 256gb). Elmentem megnéztem a gépeket, tulajdonképpen mindkettő tetszett, számomra csak a méret és súlykülönbség volt egyből szembetűnő, a többihez nem értek, az a lényeg menjen :)
    Azt is megtudtam, hogy a kinézett Pro egy korábbi generáció (ha jól értettem), memóriája, merevlemeze bővíthető később, az Air frissebb fejlesztés, de vásárláskor el kell döntenem mire van/lesz szükségem, mert később már nem lehet benne memóriát, tárhelyet növelni.
    Ti melyiket vennétek?
    Előre köszönök bármilyen segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák