Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cyberpunk

    félisten

    Üdv. Egy érdekes dilemmám van. Szeretnék vásárolni egy használt Macbook Pro-t, ami az asztali gépet is kiváltaná. Így megszabadulhatnék a kábeldzsungeltől, meg a zajtól + némi helyem is felszabadulna, és nem lennék fix helyhez kötve ugyebár. Tehát a kérdésem egyszerű lehet, de legalább annyira bonyolult is számomra 13" vagy 15"?:D Felhasználási szokásaim általános feladatok net, office, zeneszerkesztés. Eddig 15"-ban gondolkodtam, mert hát még is asztali helyett is kell, de van egy Dell U2410-es monitorom az mindenképpen marad, tehát ha kell a nagy monitor egyszerűen csak rádugom és kész.

    Viszont elriaszt a 13"-os géptől az integráld VGA. 250k körül nézelődök ebbe már 2012-es gépek is beleférnek, tehát egy Intel HD4000-el kéne beérnem nem tudom ez mennyire lenne elég nekem. Sajnos 13"-ban meg csak integrált van. Játszani nem igazán játszanék, már számítógépen azt egy konzol megoldja, de Diablo szerű kis csihi-puhikat azért szeretnék néhanapján.

    Tudom nekem kell döntenem, de szívesen meghallgatnék pro/kontra érveket is egyik, másik lehetőség mellett is. Hajlók a 13" felé, főleg azért, mert sokkal nagyobb a kínálat belőlük.

    "You said you'd always be there for me.... but you're not..."

Új hozzászólás Aktív témák