Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    válasz qnadam #120898 üzenetére

    Tedd fel az AltTab plugint. Nekem semmi más nem hiányzik a Windowsból úgy igazán. Ekkor a CMD+Tab már ablakok között vált, nem appok között (és van window preview is). Alapesetben a CMD+Tab csak az appot váltja és az appon belüli ablakokat meg a CMD+Í (magyar billentyűzeten) és kizárólag nyakatekert vagy lassú más egyéb módszerek vannak (például Option+Lefelé nyíl vagy három ujjal felfelé suhintasz a trackpaden).

    Amúgy kismillió "windowzosító" plugin létezik még, nézz be a topik összefoglalóba, de szerintem jobb megszokni a MacOS eltérő logikáját. Menni fog, nekem ugyan nem 30, csak 24 év után volt a váltás, de ma már nem mennék vissza (amúgy nem utálom, munkahelyi gépem máig Windows, fintorgás nélkül hozzá tudok nyúlni).

    Egyedül ez a szerencsétlen AltTab amire azt mondom, hogy ha UI-ban nem is, de UX-ben picsára veri a MacOS összes próbálkozását a gyors ablakváltásra, de az Apple 2 évente kitalál egy új alternatív baromságot (pl: Stage Manager), csak ne kelljen gatyába rázni a gyors ablakváltást.

Új hozzászólás Aktív témák