Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SharpSA

    veterán

    Mi a gond ezzel a külső billentyűzet - egér vagy tapipad használattal? Én is így használom a 16-os Pro gépemet amikor plusz monitorral asztali gépként használom ( az esetek többségében) több okból:
    - a laptop billentyűzetét sokkal körülményesebb kicserélni, jóval tovább bírja majd (nem érdekes, hogy ezzel nyerek-e bármekkora összeget, de az igen, ha szervizbe kell adni és gép nélkül maradok ami persze bármi egyéb eset miatt szintén előfordulhat)
    - a laptop az asztalon van, felette a plusz monitor, alatta kényelmes magasságban egy jó nagy kihúzható billentyűzettartón a billentyűzet és az egér meg egy tapipad (ez utóbbit ritkán használom, mert nekem nem jön be a felület folyamatos simogatása).
    - a logitech billentyűzetet és egeret néha használom windows-os laptoppal, géppel (ha egy ügyfél gépén reszelni kell valamit)

    Ha meg viszem valahova a laptopot, akkor ott van a gyári billentyűzet és tapipap. Egyébként szerintem a logitech billentyűzeten jobb gépelni, kicsivel jobb a billentyűk nyomása, a billentyűút, de ez talán inkább megszokás kérdése.

    Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben

Új hozzászólás Aktív témák