Hirdetés

Hirdetés

  • A gépház modding sötét oldala. (rewrited)

    lo RGB? Világítós ventik? LCD kijelző a gépházban?Biztos láttál már ilyet és lehet, hogy használod is de utána néztél,...

  • Shadows of Doubt teszt

    gp Vajon mennyire – és meddig – lehet szórakoztató egy véletlenszerűen generált detektíves játék? Végtelen mélységű összeesküvések várnak vagy csak felületes ügyek? Kinyomoztuk, mit is kínál ez az ambiciózus indie projekt!

Új hozzászólás Aktív témák

  • dni

    őstag

    Sziasztok,

    van egy early 2011 13"-os MBP-m amiben a gyári 320GB-os Hitachi HDD mellett utángyártott optibay keretben van egy 96-os SSD. Egy alvásból visszatérést követően közölte a ML, hogy nem jól lett leválasztva az egyik meghajtó. Ekkor láttam, hogy nem látszik még az eszközkezelőben sem a Hitachi hdd-m. Újraindítottam recoveryben, semmi. Ott is csak az ssd látszódik. Kiszedtem a hdd-t a gyári helyéről és átettem egy usb-s hdd tokba. Így működött, rendszer látta egyből, olvashatóak, írhatóak voltak a fájlok. Visszatettem, de továbbra sem látja a rendszer, hallani, hogy pörögnek a tányérok, de semmi több. Megint kivettem, bekötöttem egy PC-be sata porton keresztül. Hiren's boot cd-ről (10.6, 15.2) futtattam egy Hard Disk Sentinelt. Egy gyors vizsgálatot követően azt monda, hogy minden rendben van. Hitachi Drive Fitness tool nem indul el ahci üzemmód kiszedésével sem, de ezzel már nem volt több időm tökölni de, ez adná talán a leghitelesebb infót.

    Volt már egy hasonló esetem egy Samsung 640-es hdd-vel a gépben, ami már az elején bekerült a gépbe. (gyakorlatilag azt követően tettem vissza a 320-as gyárit), de akkor látta a gép a hdd-t, csak instabillá vált az egész rendszer ( :) ), ha satara volt kötve (usb-n rendben volt minden)

    TM mentésem van erről a particiól, de nem tudom mi tévő legyek.

    Válaszaitokat, ötleteiteket előre is köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák