Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • -Skylake-

    addikt

    válasz syl5 #109196 üzenetére

    "Szórakoztatásért én sem fizetek, amúgy is én vagyok a Product, ahol reklámoznak, “megfizetjük” mi eleget."

    De NEM. Nem, egyszeruen ez hazugsag, mert osszemosol ket dolgot. VAGY ingyenesen hasznalod, akkor nezed a hirdetest es ahogy te mondod, te vagy a termek VAGY (!!!) fizetez erte, es akkor ez egy penzert igenybevett szolgaltatas. Epp ez a lenyeg, hogy aki nem akarja hogy a hirdetes altal o legyen a termek annak van opcio fizetni erte es akkor nem lesz a hirdetesek altal o a termek.

    Ezt NE mossuk ossze, mert ket kulonbozo dolog. A nem fizetek erte DE a termek sem en akarok lenni, ES hasznalni is akarom a szolgaltatast azt hivjak lopasnak. A BKV-n is utazhatsz penzert, vagy valaszthatod hogy gyalog mesz. Ha berlet NELKUL utazol a BKV-n akkor meglopod oket. Fuggetlenul ettol lehet berlet nelkul utazni a BkV-n ? Igen. Csak akkor meglopod oket, ennyi.
    Szerintem egyenesen kurvaszanalmas az, hogy ezt magyarazni kell felnott embereknek. Dolgozni dolgozol ingyen ? Fogadjunk mindenkinek felreallna a szaja, ha az ugyfel csak a termeket/szolgalatast akarna igenybevenni, csak epp nem fizetne. Tudod mi lenne amikor az ugyfeled nem akarna fizetni ? Jobbesetbe beperelned, rosszabb esetbe meg levagnad a faszat. Itt az egyetlen kulonbseg, hogy a Google nem perel be es nem vagja le a faszodat. Ugyan ugy meglopod ot ahogy a nemfizeto ugyfeled meglop teged, csak az faj mert az neked faj, ez meg nem faj mert ez nem neked faj. Szepithetitek ezt akarhogyan...

    Szorakozasert nemfizetek, oriasi erv. Bemegyek holnap a boltba es siman kisetalok egy PS5-el, ha majd valaki problemazik akkor bekaphatja, szorakozasert nem fizetek mindenki kussoljon. gigalol, de tenyleg, gigalol. Kozotok nincs a valosaghoz es erre raadasul vegtelenul buszkek is vagytok, n1. Belegondolok, hogy itt egy szakforumon talan megsem a legalja van kepviseltetve, raadasul Apple topik, az plusz 1 szuro a penzugyi oldala miatt es rajovok hogy jezusom, ha itt ilyen gondolatok vannak akkor mik lehetnek sokkal sokkal lejebb? Es akkor rajovok, hogy esssssssssselye nincs ennek az orszagnak, de a leghalvanyabb eselye sincsen.

    [ Szerkesztve ]

    "Those who would shave the beard for pussy deserve neither the beard or the pussy." - Ben Franklin, probably

Új hozzászólás Aktív témák