Új hozzászólás Aktív témák
-
rétisün
veterán
üdv,
tegnap fejeztem be a Steins Gate sorozatot. megnézném a filmet is, létezik hozzá magyar felirat?
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
rétisün
veterán
válasz Nova96 #35895 üzenetére
basszus....
az info fájlja szerint nincs hozzá magyar felirat, pedig elindítva a filmet, van. az anime addict-os reg amúgy se enged belépni, új jelszót se tudok kérni, de így már nem is érdekel.
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
rétisün
veterán
válasz Pttypang #35907 üzenetére
köszi, már megoldottam, tegnap este meg is néztem......ass kiterjesztésű volt a mellékelt felirat, átkonvertáltam .srt-re, azt jobban komálta a kmplayer is meg a vlc is.
-
rétisün
veterán
válasz Pttypang #35911 üzenetére
"honnan ez a vlc fetis mindenkinel"
ezt most mondjuk pont rossz helyre címezted inkább kmplayert használok, csak ennél a filmnél a vlc-n szebb volt a kép.
egyszerűen csak ezt szoktam meg jó pár éve, aztán maradt... mint ahogy zenére is bőven megfelel nekem a jó régi (szó szerint) winamp.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest