Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Synthwave

HÁZIGAZDA

LOGOUT blog

válasz Nova96 #21630 üzenetére

"hogy nem értem a művészetet"

Miután leszólod a Hallucinogens artwork-öt.. :U

;]

SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

• Crystalheart

őstag

válasz Nova96 #21630 üzenetére

"Miért kell másik animéről beszélni, amikor nem is arról beszéltük ezt nem 1x eljátszottad már, és idegesítő.....én ez félre beszélésnek hívom, te magyarázatnak." - Inkább hivatkozásnak. Nem tudom, neked mit tanítottak irodalom órán, de a művekben szokás párhuzamot vagy ellentétet keresni, mi több, összehasonlító elemzés is van, érettségi írásbeli feladat. Az egyik másik választható érettségi feladat az érvelés lesz, neked is, ahol legcélszerűbben az alkotó életével, az adott korszak jellemzőivel és egyéb művek felhasználásával lehet érvelni. És ez még nagyon nem akadémiai szint, elvileg te is tanulod.

"Igen, azt, hogy mekkora egy sz*r rendező és hátha lesznek olyan barmok(bocsánat) mint te, és mindent bele látnak egy adott dologba." - Akkor mondd el kérlek, szerinted hogyan született az ominózus jelenet? :) Ült ott a rendező, meg a forgatókönyvíró, és azon tanakodtak, hogy "Te, ember, elosztottam a 13 részre a manga anyagát, de itt hiányzik még vagy tíz perc. Mit tegyünk oda?" "Hát mi van előtte?" "Nos, sétálnak, mennek." "Az jó lesz. Végig. Köccsög nézők meg kapjákbe."

Biztosíthatlak, hogy nem ez történt. :) Ettől még lehet rossz a rendezés. Még azt is mondtam, hogy nekem nem tetszik így. Fölöslegesen művészieskedőnek tartom, és korántsem nézőbarát elem a 21. századi fiatalok esetén.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák