Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz Synthwave #25289 üzenetére
Most még van pár The Walking Dead rész amit bedarálok. Aztán megnézek egyet. Még nem döntöttem mindig melyik legyen.
Volt egy egész estés anime, amit régebben (5-7év kb) láttam és tetszett. De nem sokra emlékszem rá. Arra, hogy a társadalmi rétegek között nagyon nagy szakadék volt. És, hogy a felsőbbrendű réteg valami elszigetelt helyen élt. Nem mertek kimenni.
Kint minden el volt pusztulva, és a főhős egy hajón élt, ami szárazföldön volt. Mint ha kiszáradt volna minden. És kb ennyi. Valami ötlet? Most kerestem a "tékában" kiválasztottam cimkének: animáció, dráma és kidobta a Bambi-t Na nem az volt. nem találtam meg[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz Synthwave #25300 üzenetére
Az az! Elképesztő vagy És ez jónak számít szerintetek? Mert nekem tetszett annó.
(#25302) Hintalow A sok Quake miatt megy neki ennyire a "pontos belövés" Tényleg durva, mikor írtam a kommentet, ki akartam törölni, gondoltam ennyiből esélytelen. És kb ezer anime lehet annyi alapján. De ő profi. ennyi.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Bad Pritt
félisten
válasz Synthwave #25307 üzenetére
Hát nem.
Igazából a cselekmény lassú kibontása meg a rengeteg monológ, ami szerintem anime stílusjegy, kicsit taszít.
Filmek közül láttam párat, Ghost in the Shell, Akira, Animatrix, Metropolis, ami azt hittem a Lang-féle film japán változata, de aztán kiderült, hogy nem.
Nem én vagyok a célközönség szerintem, leragadtam a Justice League-nél.[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
.LnB
titán
válasz Synthwave #25309 üzenetére
Nekem is van ilyen ismerősöm. Ő azt állítja "a Matrix a filmtörténelem legnagyobb mesterműve". Szeretem én is de azért ennyire nem. Sajnos nekem az jön le a trilógiából, hogy az első rész tervezett volt a többi nem. Csak a nagy siker láttán kellett valamit alkotni. Ezért számomra kicsit összecsapott az utolsó két rész. De az elsőt én is számtalanszor láttam.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Synthwave #25309 üzenetére
Én minden művet láttam ami Mátrix-hoz kapcsolódik, minden idők egyik legjobb világát hozták össze a készítők. A 2. reneszánszból mai napig várom hogy filmet csináljanak, nagy királyság lenne. A 3. film utolsó harcjelenete meg akkora epic téma, hogy arra szó nincs.
Live-Die-Respawn
-
Bad Pritt
félisten
válasz Synthwave #25318 üzenetére
Lolik nem vágom micsoda, Quake helyett Deus Ex, Matrix megjárja, de inkább Terminator, anime helyett jó kis DC Animated Series, Aliens elvből marad, Star Trek meg alap.
(Plusz pénz, p*na, paripa, de ez már nagyon elrugaszkodott a valóságtól )Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Huma
addikt
-
-
Mister_X
nagyúr
-
Nova96
őstag
-
Archanon
őstag
válasz Synthwave #25466 üzenetére
Szerintem a kérdést sem érti.
Más.: WERBVEWGZRWZBelbfhcz íerubvdhhjer bgui... Na, nyugi. Szóval, Fairy Tail "2. évad" elindult! Vééégre... no de remélem aztán most már történik valami értelmes is, ha már ennyit kellett várni a folytatásra.
[ Szerkesztve ]
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
Nova96
őstag
válasz Synthwave #25432 üzenetére
Poénnak hittem, de akkor leírom.
Eleje, egy ekkora hangvételű történethez egy nagyon tapasztalt rendező kellet ne legyen semmi felesleges, de még is abból sok anyagból értelmes szülessen. E helyet szartak az egész, mint általában japánban minden, hogy mi lenne a jó és megkapta az egészet egy kezdő rendező(!!!) . Oké mindenkinek el kell kezdenie valahol.
A kedves kis rendező nem elég, hogy az egész történetbe ugrált össze vissza kavart, hogy Kirito háreme meg legyen, de még lényeges dolgokat is hagyott ki, mert a fanservice volt a fő cél. Sok ilyet láthatunk, de az ,hogy 2013 vagy 12 legjobb rendezőnek választották kész röhej. A második fele meg túlságosan ráment arra az adott dologra, ott is hagytak ki dolgokat és elnyújtották az egészet, hogy ne keljen a GAO-t elkezdni ami a S2-ben lesz. Egy jó stúdió még is ilyen hibát behúzz, de ez nekik nem hiba mert lett egy hype gyáruk. Mivel fogjunk egy témát ami alapból jó-> játék keverjük a animével tádá->HYPE. Ismétlem én is benyeltem, de az, hogy ez és a Attack on Titant is a legjobbak közé sorolják engem felb*sz, de nagyon.Lényeges kritikát ne várj mert A-1 egy jó studió a többit szerencsére annyira nem lett rossz, de a végig fanservice erőltetés felesleges volt. Valaki beszél Kiritohoz és végig a seggét nézhetjük mert puccsit.
És voltak jó ötletek, sőt nagyon sok jó jelenet volt, CSAK valahogy soha nem megy át az embereknek amit akarok mondani a SAO-val kapcsolatba, ha egy jó rendező kapta volna SOKKAL, de sokkal jobb lett volna...mert ezek kezdő hibák voltak. Túl sok fele koncentrált, aztán meg kapkodott mert itt nem volt végtelen ideje...->LN.Archanon
Remélhetőleg most már a vér nem lesz kicenzúrázva és ha valakit agyon vernek a ruhája ne legyen már egybe...->manga sokkal véresebb. Nem is értem miért.
[ Szerkesztve ]
-
-
bandiras2
senior tag
válasz Synthwave #25533 üzenetére
Hat ja. Az eredeti FSN-t is csak Saber es Rin vitte el a hatan. viszont ha olyan produkcios minoseget tudnak az uj sorozattal mint a Zero, akkor nagyon jol fogunk jarni!
A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
-
-
Huma
addikt
válasz Synthwave #25567 üzenetére
Azért nem annyira gyér. Több száz anime lett már lefordítva és elég sok közülük minőségi munka. Gondolok itt pl az AA-s fordításokra.
(#25569) bozont: Köszi a tippeket!
Seto no Hanayome, Perfect Girl Evolution, Zettai Karen Children, Macademi Wasshoi: Nincs felirat.
Fogadok, hogy direkt összeválogattad őket.
Japánt tanultam majdnem egy évig. Egy japántól. Egész könnyű nyelv, ha figyelmen kívül hagyjuk az írásukat. Jobban hasonlít a magyar nyelvre mint az angol.
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
Nova96
őstag
válasz Synthwave #25641 üzenetére
Felesleges mindet láttad már, az alapművekre gondolok. Nem kezdek keresni neten, HDD meghalt, így nem tudok csak ránézni....
Újabban meg csak rape-s Lolisat tudok Kuroinu.... 2 vagy 3 része amibe loli-t rapelnek, de ezeket nem jegyzem meg de rape+loli nagyon sok van kezd el vissza nézni a szezonosokat.[ Szerkesztve ]
-
Nova96
őstag
válasz Synthwave #25647 üzenetére
Kövesd a hentai szezonokat, lolik majdnem mindig vannak, az utolsó 4-5be is volt mindig legalább 1.
Mivel én ezt magyar oldalon követem, angol megfelelőt keress mivel az úgy se jó neked.De, azokat láttad mi a francnak írjam le? Nem keresek feleslegesen.
(Levegőben meg nyugodtan lógjon, nem fogok felesleges időt pazarolni rá.)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest