Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Élet az Egyesült Királyságban…
Új hozzászólás Aktív témák
-
instantwater
addikt
válasz MATEO6600 #28213 üzenetére
Hol élsz most?
Nézd, én sem a világszínvonalú konyha, a szikrázó napsütés vagy a világ legszebb női miatt jöttem.
De mivel angolul beszélek csak ezért a kontinentális Európa nagy része kiesett.
Én leginkább a jobb életszínvonal miatt jöttem, és még Brexitisztán is jobban teljesít, mint Mgyarisztán. Ha nem így lesz, hazamegyek.
Meg kellene tanulnom oroszul, kínaiul, vagy arabul ott legalább meleg van, bár Dubaiba elég az angol
-
Snoop-y
veterán
En 8 evet eltem angliaban. Aki nem elt ott nem tudja mi benne a jo ezt megertem
Elheto orszag szines kultura (mar ha nem egy porfeszekben elsz videken)
Kedves emberek egyszeruen kovetheto szabalyok. Jo kajak. Amolyan mini amerika. En szemely szerint az idojarast is szerettem. Egyedul a nagy havat hianyoltam most abbol itt (svajc) van elegNew level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
BÁ Nutrition
addikt
En azert mert megneztem a river cottage sorozatot es mondom ah tudom hova kell koltoznom :) persze vannak mas ervek is mellette de ez adta meg a loketet plusz kaptam egy lehetoseget amirol almodni se mertem szinte elotte
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
törölt tag
válasz MATEO6600 #28269 üzenetére
Gondolj csak bele. Black Friday, boxing day, és egyéb leárazások. Ha annyiért megéri nekik eladni akkor mennyit is ér az a terméket, szolgáltatás valójában?!
Csak egy ilyen alkudozásra fel kell készülni. Le ke írni miket találtál (jobb ajánlatok) hol találtad. Le kell írni hogy mennyi baj volt az adott szolgáltatással, termékkel (még ha nem is, ezt nem kell tudniuk) és máris okosabb vagy náluk és nem tudnak mit lépni. Ha kellesz nekik akkor megtartanak és meg fognak mert nagy a konkurencia.
Én mindig csinálok note-ot mielőtt hívok bárkit is és az esetek többségében többet tudok mint ők a vonal végén ami azért szégyen rájuk nézve.
A cégek azért adnak mindent annyiért amennyi mert tudják hogy valaki just do not bother to negotiate. Sok angol munkatársam van aki csak fizet mint a katonatiszt mert jól van az úgy. Ő választásuk, csak így mindenki rosszul jár.
Épp ezért olyan drága a iPhone is pl. mert az emberek hajlandóak annyit kifizetni bár már közel sem adnak el annyit mint korábban ezért ár emeléssel kompenzál a vállalat.
Szomorú jövő felé tartunk az az igazság.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nők, nőügyek (18+)
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Mesterséges intelligencia topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- War Thunder - MMO Combat Game
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest