Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tufa_

    aktív tag

    válasz Devid_81 #38000 üzenetére

    En a helyedben mielott meg kulsosnek menne info, probald elintezni belulrol. Ha kiadsz minden infot ami a kezedben van, nincs semmi ami feled billentene a merleget pl egy settlement negotiation eseten.

    Attol fuggoen hogy mennyi ideig dolgoztal ott, unfair dismissal fizetesek altalaban 3-6 (up to 12) honap fizetest es a munkahely visszaallitasat jelentheti. Ha birosagra kerul az ugy, akkor is altalaban ugyanennyi de a cegnek ott lesz az extra ugyvedi dij es az ugy publikus lesz, szoval lehet inkabb megegyeznek veled.
    Szemelyes tapasztalat, Senior Group Finance Director voltam, 3 ev es mind kulsos es belsos velemenyek alapjan key player, 19 ember a csapatomban..:
    November vegen performance managementre tettek, olyan dolgokra amikre a fonokomnek (CFO) 0 tapasztalata volt es hogy mennyire realis amit kernek es 6-9 honapos projecteket akartak 1-2 het alatt, karacsony elott ugy hogy 2 het szabin vagyok. Fonokom soha nem dolgozott azon a teruleten amit en vezettem, 0 konyveles, 0 ops finance, 0 audit, 0 ceg management etc, (alapito tag volt a cegben, igy lett CFO..) es kb a fel ceg folyamatosan nekem panaszkodott hogy nem ertik honnan jonnek ezek az elvarasok es hogy az egesz egy orbitalis hulyeseg. A szitu odaig jutott hogy 2-3 honapos oda vissza utan kertem oket hogy ezek az elvarasok arra vannak hogy megbukjak rajta, igy ahelyett hogy meg par honapig huzzuk oda vissza es nagy esellyel megtudom szivatni oket birosagon, alkudjunk meg. Kb netto 8 honapot fizetett a ceg vegul, plusz extra 6 honapnyi jovoben esedekes reszvenyt kaptam meg.
    Pocsek egy 4-5 honap volt elotte, 0 eletkedv, 0 motivacio, es majdnem a hazassagunk ment ra, szoval kitartas... A csapatombol 19bol 12 lemondott mert hogy nem akarnak a CFO-val dolgozni..
    Az egesz jol alakult vegul mert kb 1 eve gondolkoztam hogy menni kene mashova(share vesting tartott ott leginkabb), meg szeretnek par honap szabit kivenni, es igy hogy 8 honap netto fizetve volt, az egesz nyar szabad lett volna es majd talalok valamit Szeptember-Oktober kornyeken. Vicces de aznap amikor alairtam a papirokat, a korabbi CEO megkeresett hogy lenne egy pozicioja nekem ha erdekel es kb 2 heten belul CFO lettem, szoval a szabi elmarad ismet.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák