Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • S e t h

    nagyúr

    Ha már felmerült kipróbáltam a Space Marshall 2-őt, utólag is köszi annak aki felvetette.
    A játék egyelőre béta állapotban van, de buggal nem találkoztam, pedig a játék felénél tartok.
    Az élmény fenomenális, egy rendfenntartó űrmarsalt irányítunk, aki küldetéseken keresztül számol le bűnözőkkel, köztük néhány keményebb bossall.
    A játék a klasszikusnak mondható izometrikus nézetet használja, főszereplőnket felülről látva irányítjuk, maga az irányítás egyszerű.

    Talán a küldetések néha repetitívnek érezhetőek, ezt talán pótolja, hogy az elvégzett munka arányában kapunk jutalmat. Nagyon nem mindegy milyen eredménnyel végezzük el a küldetést, ugyanis kemény büntetést kapunk ha meghalunk a küldetés során, persze folytathatjuk, de ez kemény mínuszt jelent a küldetés végén, ugyanis ekkor választhatunk fegyverek, páncélok közül és minél több pontot érünk el, annál komolyabb csodák közül válogathatunk.

    Pro:
    - látvány
    - irányíthatóság
    - sci-fi & western kombó
    - jutalmazási rendszer
    - free to play
    - eltérő küldetések és ezekhez illő fegyverarzenál.

    Con:
    - igen hosszú küldetések mentési lehetőség nélkül, ergo ez nem az a játék, hogy most van szabad tíz percem, tolok egy kört. Volt másfél órás küldetésem, mentési rendszeren csiszoltam volna.

    A játékot meg lehet vásárolni 1990 forintért, akkor kapunk plusz szinteket és egy nyerőautomatát, amelyben felhasználhatjuk azokat coinokat, amelyeket a küldetések során szedünk össze, az automaták elvileg felszerelést dobálnak.
    Nehézségi fokozatot nem találtam, a játék játszható nehézségű, a probléma csak annyi, hogy ha nem figyelünk, akkor egy küldetés során 4-6 vagy akár ennél több elhalálozást is összehozhatunk, ami sajnos determinálja a szerezhető jutalmat is, ergo pár elcseszett küldetés és később komoly nehézségbe fogunk ütközni a szegényes felszerelésünk miatt.
    Láttam tecsatornádon olyan videókat, ahol brutális fegyverekkel volt felszerelve főhősünk, sajnos én gyorsan mentem át a küldetéseken, ezért most a lopakodós stílust favorizálom. Egy követ eldobok az őr mellett, az elfordul, mögé lopakodom, nyaka reccsen és haladok tovább. Mondjuk ez mutáns izomhegyeknél nem működik, mert ők a gránátot és az aknákat is reggelire eszik. :D

    Ha vki nem akar pénzt fizetni az első részért, az próbálja ki másodikat mivel az ingyenes és ha az bejön, akkor még mindig megveheti az elsőt.

    trailer

    This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

Új hozzászólás Aktív témák