- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
palimre
csendes tag
Sziasztok!
Nagy gondban vagyok. Tegnap éjjel megjelent a Lenovo A5000 telefonomon az értesítés rendszerfrissítésről. Reggelre meg is lett, de teljesen összebarmolta a képernyőmet. A nagy gonddal összeállított alkalmazásaim más helyekre kerültek, a képernyőm felső részére eddig egy Lenovo widgetet tettem, ami a dátum, idő, hely és időjárás adatokat mutatta. Most úgy eltűnt, hogy nem is találom. Sőt a widgetek listáját egyáltalán nem. A helyére a Google widget került, amit nem innen használok. Ezt legalább sikerült eltüntetnem.
A status bar is teljesen más lett, és azt lehúzva az értesítési terület is egészen mást ad, mint eddig. Egyelőre nem tudom eltávolítani az "MTKLogger is running" üzenetet, ugyanakkor a beérkező levelekről nem kapok értesítést.
A status bar betűtípusa is teljesen más, mint eddig.
A telefon billentyűre is teljesen új képernyőt kapok. A modulok listájánál szintén. Olyan, mintha a windows 8 csempéi jelennének meg ezeknél.
Szóval teljes a káosz. Legalábbis számomra.
Időközben megtaláltam, hogy az eszközadatok szerint átállt az Android 5.0.2 verzióra. Na lehet, hogy erre nem lett volna szükségem.
Attól tartok, hogy nincs mód a rendszerfrissítés által történt változtatások visszavonására, de ha igen, akkor jó lenne, ha tudnátok segíteni, hogy mi módon érhető el.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Apple notebookok
- Autós topik
- Fűnyíró topik
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- LG LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest