- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
esicyhun
tag
válasz ORCA58 #84383 üzenetére
Köszi a részletes leírást. Közben kipróbáltam volna a TWRP-t, elindul SD-ről, látszólag fel is telepíti magát hibaüzenet nélkül, de újraindítás után a gyári recovery köszönt be újra. Nem értem miért, ezt is a rajta levő rendszer hülyeségének fogom fel.
A HDR hibát meg tudom szüntetni ugye android alatt, ez egészen addig jó értéken marad, amíg a box nincs hosszú ideig áramtalanítva, vagy a recoveryben nem választom ki a reboot to bootloadert. Lehet a bootloaderben van valami ezzel kapcsolatban elcseszve?
Próbáltam felrakni a Slimboxot, de memkártyáról és penről sem hajlandó feltelepülni, a box tudomást sem vesz róla. Meg kell várnom az USB A-A kábelt. A bebootolt TWRP-vel ugyan lehetőségem lenne a SlimBox img-t "futtatni", de mivel maga a TWRP sem települ fel, nem mertem megpróbálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó félkonfig! i9 10900KF/16GB/1TB SSD/1TB HDD/WIN11PRO
- Eladó pcm
- GAMER PC: i5-12400F/14600KF - Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Ryzen PC v3 , R5 4500 , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 320GB HDD
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer PC! I7 10700F / ROG RTX 2070 Super / 128GB + 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest