Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • blakey

    titán

    válasz gyűrű #88664 üzenetére

    Jószándékkal írtam, hogy valami változott és jónak tűnik vp9-cel is, nagyon jól tudod te is, hogy a Netflix folyamatosan változtatja az anyagai minőségét, javítanak a tömörítéseken, a korábban rossz anyagok is jobb minőségben kerülnek fel, stb. Nem írnám, hogy jó, ha nem az lenne. Nem nézhetetlen, de ha már itt tartunk akkor az egész CE alatti Netflix sz@r egy támogatott eszközhöz képest. Azért simán végig néztem egy-két epizódot és most egy filmet nézek, mindezt azért, hogy lássam, mennyire jó vagy rossz, de eddig nem nézhetetlen, és a kép/hang is szinkronban vannak, a szoftveres gyorsítás ellenére.
    Egyébként S905D3-on a 1080p h264 is szaggatásmentesen megy, azt is tesztelem, mert ugye eddig 720p volt a jó. Nem tudom mi változott az elmúlt hónapokban. Utoljára talán szeptemberben néztem CE alatt Netflixet, de akkor nem volt "ennyire nézhető".

    ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Új hozzászólás Aktív témák