Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • interstate76

    addikt

    válasz Hyena #5477 üzenetére

    Miben túloztam? :)

    1. Médiaplayernek van jobb, igaz? Egyértelműen igaz.

    2. Játékra mennyivel jobb, mint egy S905-ös? Tudunk erről biztosat? Nem. Tehát annak is csak feltételesen ajánlott, aki direkt játékra veszi. Ennyit írtam és ezt tartom is.

    Játék téma: többször is leírtam, hogy egy korábban sokáig jó szolgálatot tevő Xbox360 helyett, tehát részben droidos játékkonzolnak vettem a Mini MXIII-ast, ami elsőrangú döntésnek bizonyult, mert sokkal több értelmes játékot tudott vele játszani a nagylányom (7 éves) a nyári szünidőben (már amikor a lakásban volt), mint amennyi Xbox360-ra van, továbbá így nem egy telefon/tablet kis képernyője felett görnyed, amikor droidon játszik, hanem szép kényelmesen, kontrollerrel navigál, továbbá csak olyan játékokkal játszik, amiket én tettem fel neki. Van itthon Xbox One is, szintén elenyésző, gyerekek számára is élvezetes és egyben értelmes játékkal. Szuper volt a Kinect Disneyland Adventures és a Kinectimals is, de kijátszotta/kijátszottuk őket, és ezeket a játékokat leszámítva a droid szerintem simán veri a konzolos kínálatot. Szóval véleményem szerint nemhogy nem hülyeség játékra mini PC-t venni, de kb. ezerszer jobb, mint tabletet/telefont adni a gyerek kezébe (semmi esetre sem szeretném teljesen elzárni a digitális világtól). Gamereknek persze nem ez való, de ilyen célra sem az S912, sem az S905 nem alkalmas, szóval ez utóbbiak összevetése szempontjából ez a téma indifferens.

    téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... eladó Teclast P20S tablet, PS4 játékok (lemezes és digitális, sok exkluzív és playlinkes), Lenovo 40A1 dokkoló

Új hozzászólás Aktív témák