Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Abu85

    HÁZIGAZDA

    A TSMC-NV dolgot nem akarom elkaszálni, de volt szó róla az Ampere briefingeken. Valaki megkérdezte, hogy a Samsung kényszermegoldás volt-e, és az NV azt mondta, hogy nem. A TSMC-hez egy másik dizájnt vittek, míg a Samsung mindig is egy első számú opció volt a játékosoknak szánt dizájnra. Tehát sosem gondolkodtak a TSMC-ben. Már csak azért is hülyeségek az erről szóló cikkek, mert jó részük másfél éve született, de ennyi idő alatt a TSMC bármilyen megrendelést teljesít, tehát ha az NV akarta volna, akkor leadhatták volna a waferekre az igényt, és a TSMC kiépítette volna nekik a gyártósorokat.

    (#49287) Mumee: Hagyjátok annak a gyereknek a marhaságait. Nem így működik.
    Devinder Kumar pedig termékekkel kapcsolatban semmit sem fog megerősíteni soha, ugyanis nem mérnök, hanem közgazdász (és biológus). Hozzá csakis pénzügyi kérdésekkel lehet fordulni. Elsődlegesen azért, mert nem is igazán tudja, hogy konkrétan milyen termékeket terveznek a divíziók, nem az a feladat, hogy tudja.

    (#49285) carl18: A 300 wattot úgy kell számolni, hogy abból ~40 watt az USB Type-C. Ha arra nem kötsz semmit, akkor nem tudja hasznosítani azt a 40 wattot.

    [ Szerkesztve ]

    Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.

Új hozzászólás Aktív témák