Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 9703akos

    újonc

    Üdv.
    A héten megvettem újdonsült gépem alkatreszeit és össze is passzentottam. Pöcre indult,de mikor már a drivereket telepitettem érezhetően valami gebasz volt.
    A gep mini fagyasokat csinált 5-10s ra es utana tovabb ballagott. Sikerult telepíteni a Ryzen mastert nagy nehezen es arra lettem figyelmes hogy edc kihasználtság 100% rá ugrál fel. Mikor eléri ezt a százalékot befagy a rendszer. Utána nezegettem angol fórumokon mi lehet a baj és csak azt találtam ,hogy allitsam át a windowson bellul az energiafelhasználást . Próbáltam mindenhogy állítgatni, de nem segitett a dolgon. Kíváncsiságból futtattam egy CineBenchet 15 változatot és meglepően"szar" eredmenyeket produkalt a cpu 1560.
    Neten nezegettem a stock cpukat ugyan azzal a rammal amit en hasznalok gyari beallitasokkal es ott mindenhol 1800+ pontot ér el a proci. Őszintén megmondom ez nem számítana nekem annyira ,de ezek a fagyasok nagyon zavaró es egy 400 000 ft os géptől nem ezt várná az ember. Szeretném kérni a segítsegeteket ebbe a problémában.

    Alaplap: Aorus B450 pro Bios:F3b
    CPU: 2700x
    Ram: Hyper x Predator 3000 hrz
    VGA: Gigabyte 1080
    Táp: evea 600b

Új hozzászólás Aktív témák