Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Puma K

    veterán

    válasz Albigator #2567 üzenetére

    A csavarok meghúzásánál (alaplap, CPU hűtő) ne szakítsd rá sehol. A nagyját csinálhatod csavarhúzóval de a végleges rögzítéshez inkább fogj a hüvely és a mutatóujjad közé egy PH2-es bitfejet és azzal finoman húzd végig az összes csavart.

    A CPU hűtő felrakásánál nem mindegy a sorrend és azoknak a meghúzásának a mértéke sem, ahhoz nézd a mellékelt kézikönyvet mielőtt nekikezdesz. Ha a gyári AMD Wraith hűtő valamelyikét fogod használni, akkor nem fogod tudni túlhúzni a csavarokat, mert szerencsére olyan a kialakítása, de itt sem kell rászakítani a csavart. Ugyan a csavarok kialakítása olyan, hogy kézzel-ujjbeggyel is csavarhatóak lennének, de egyszerűen itt nem kivitelezhető... kelleni fog egy a CPU hűtő magasságától hosszabb szárú csavarhúzó.

    A csavarhúzóból többféle van. Jó ha van hosszú is meg rövid szárú is szintén PH2-es fejjel. A cserélhető bitfejes csavarhúzóknak az alsó része lehet vastagabb ami gond lehet szűk helyeknél.

    Csavart sose tévessz szem elől... mindig keresd meg és vedd ki.

    Csavarozásnál mindig ügyelj, hogy ne tudjon megugrani a csavarhúzó. Ha egy alaplap matatásnál megugrik akkor csúnya sérüléseket lehet összehozni amely esetén esélyes, hogy kuka az alaplap.

    Lehetőleg ne olyan felületen szerelj ami fel tud töltődni elektrosztatikusan... és rajtad se legyen olyan ruha ami szintén fel tud töltődni.

    [ Szerkesztve ]

    "Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘

Új hozzászólás Aktív témák