Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kireka

    tag

    válasz Vartanus #3015 üzenetére

    Az MSI tudja a nahimic-et https://www.youtube.com/watch?v=8Qe4n4mYVuM
    Nekem főleg a az audiokompresszor kellett, de a voice clarity jelentősen javítja a szövegérthetőséget és az is jó hogy választhatok hogy legyen basszus vagy ne, mert a sok basszus néha fárasztó, szükségtelen. Az MSI memóriaprofilok is nagyon bejöttek nekem, bios reset nélkül lehet próbálgatni, ha nem fut visszateszi a régit, ha nagyon el lett tekerve akkor meg visszaáll 2133-ra. A szoftverek viszont szutykok, és többnyiren nincs offset CPU feszültség.

    A 2200g 1060-ig okés és többé-kevésbé egy 1070-et elvisz és ha a nagy felbontás/ultra beállítás érdekel és nem kell több 60 fps-nél akkor tulajdonképpen jelenleg bármit meghajt, főleg freesync-en - és ideiglenesen amig nem veszel egy zen2-t mert úgyis pénzes lettél :) . Ha multi-s fps érdekel akkor viszont intel-K kell neked vízhűtővel.

    A memória problémák - azaz hogy bár minden memóriát megesz, de nem mindent a papíron lévő tempóval az a Rzyen 1 széria- és a 2200g is inkább ide tartozik -gondja, a 2. szériával nem tudok róla hogy lenne gond. Gyenge az IMC: 4 modullal például még sokkal alacsonyabb orajeleket tud, alig fut valami 2666 felett.
    Én azokkal a komoly ram-okkal még próbálkoznék - ha nekem a 2400-as fut 3266-on laza időzítésekkel akkor egy erősebb ramnak is kellene mennie hacsak nem a dual rank-os, ott megint jelentősen kevesebbet bír az IMC, viszont azok azonos órajelen gyorsabbak (?) Tudja valaki hogy lehet megnézni milyen rank-os?

    Még a kis Athlonhoz: mindenki össze-vissza beszél kb. 4x olvastam/hallottam hogy húzható és ugyanennyiszer, hogy lock-olt és fogalmam sincs melyik az igazság. Szerintem nagy különbség.

Új hozzászólás Aktív témák