- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Honor Magic V2 fél év után
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Lóugrással készül a Xiaomi mattolni
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ghoula
senior tag
válasz proci985 #29002 üzenetére
Az csak elég lesz hozzá A power limit kitolásával meg nem lesz declock, ha csak nem furmark-olni akarsz, de azt nem javaslom, nemrég csináltam fogyi teszteket, vízzel 100 fölé ment a vrm, meg ha nem kapcsolom ki, kb. fekete lyukká változik, és ezt csak +100 mV-ig néztem.
Memória mehet 1500-ig, felette én sokat nem nyertem, de csak kis lépésekben, mert ott könnyen BS-be futhatsz, és főleg ha Afterburner/Catalyst boot-nál fel is ugrik arra az órajelre( fesz offszet nélkül) és BS, na az vidám tud lenni.
Ami a GTA-t illeti, nem tudom milyen patch-re vársz, de a W10-es driver rengeteg javulást hozott. A fű és a post process nincs ultrán, csak very high, 1440P VSR és már az advanced alatti cuccokat is fullra tudom venni (bár játék közben nem veszek észre különbséget, állóképen látszik) , és így nincsenek olyan drop-ok,mint régebben, 60 fps, vsync-el szalad. A dropok alatt értsük, hogy vsync miatt 30-ra megy, de ekkor gpu is visszavesz, igazából 40+, ahova drop-ol.
Speed(R): Szintén javaslom azt a drivert, bár 4XAA-val nem próbáltam, FHD lévén a VSR jobb nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
- ASUS Expedition GTX 1050 Ti
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest