Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Porcica

csendes tag

válasz TIT #36933 üzenetére

Ez volt talán, ami legstabilabb volt neki, pedig már 19.10-es verziót is próbáltam, azzal sem volt jobb, sőt...ezeket a régebbi RX szériákat valamiért már nem domborítják.
    Valamelyiknél előjött megint ez a kis szaggatás, már a driverben is, aztán álltam vissza ahhoz amit adtak hozzá, cd-n, mondjuk ott is volt szaggatás a driverben, meg néha resetelt is akár mit csináltam vele(a gyors indítás is ki volt lőve), de ennél teljesen eltűnt, csak a vulkan-t b.szik feltenni normálisan, akárhogyan próbálom cseszik elindulni a Doom.
    A configban is írogattam semmi, többszörös DDU után ugyancsak semmi.

#36934 kisza25
    Nekem is onnan indult, az első dolgom volt megnézetni valakivel.
    78-ról lett először 74, majd picit feljebb nyomva a befújós ventiket 72, most meg eljutva hogy Doom alatt zártabb helyeken 64-re is le szokott esni a tetőpont viszont maradt a 70, végre ez így haladás.

#36935 Pkc83
    :D
    Gyári beállításoknál a driverben is ott volt a 87 fokos tetőpont 77-es minimummal, aztán mégis 78-on el is köszönt a Doom alatt.
    Valahogy akkor nem akartam 2450 fölé vinni a ventik sebességét, részben azért mert ott már fülesen keresztül is zavaró, illetve a ventik élettartamát sem akartam annyira rövidíteni, most 2300-ig fut ki.

#36937 syberia
    Lehet még picit lentebb próbálok menni vele. :C

Új hozzászólás Aktív témák