Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ggbuffon1897

    őstag

    válasz tobias88888 #4101 üzenetére

    Én úgy döntöttem, hogy beleszarok a várakozásba, meg a mesékben sem hiszek így 30 évesen jópár év HW tapasztalattal, úgyhogy vettem egy 8gigás MSI 470et 85-ért.

    Én kötve hiszem, hogy itt év végéig nagyon rendeződni fognak az árak, szerintem itt aki abba a tudatban él, hogy majd itt 50k környékén 470eket, 70-80k között jóféle 480asokat kapnak, azok szerintem nem követték az elmúlt évek tendenciáit és sokáig nem fognak játszani..

    Az meg külön vicces, hogy itt senkinek nem jó semmi, a 70k drága egy 470-ért (ami egyébként 970 szint), nem éri meg, mert annak 55k lenne az ára és egyéb nyalánkságok. Mikor lehetett újonnan venni 50k-ért közép-felső kategóriát az elmúlt pár évben újonnan? És itt most ne menjünk bele a használtpiaci bohóckodásokba.

    Nemsokára jövök teszttel, ha sikerül ezt a rohadt win10et is normális működésre bírni.

    Arra van valakinek ötlete h MSI AB miért nem enged se ventiprofilt, és miért nem lát hőfokokat sem? GPU-Z érzékeli a szenzoros dolgokat, legújabb AIDA is mostmár látja a hőfokokat. Esetleg az AB a ludas? Mert ahogy nézem ez még decemberi kiadás és azóta nem is jött új.

Új hozzászólás Aktív témák