Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Plasticbomb

    őstag

    Driver kérdés:

    A gépemben van két VGA meg egy IGP, az IGP egy Iris Pro, szal nem kérdéses, ellenben a másik két VGA egy RX 480 és egy RX VEGA64. Amikor felteszem a drivert a VEGAhoz, akkor felteszi a drivert a 480hoz is, de nem tudom, hogy az a ténylegesen saját drivere, amit fel kéne tegyek hozzá. OK: ez a kártya egy REF kialakitású XFX, tuned by XFX (1328MHz GPU), és régen ment is rendesen, még a gyári hűtővel, csak melegedett, és zajos volt, szóval idővel vettem rá egy Artic Cooling Accelero IV Extremet. De egy ideje folyton meghülyül, és hiába csak 60 fokos a GPU(néha csak 57), elkezdi dobálni az órajelet. Eléri az 57/60 fokot, egyből throttlingol, vissza akár 300 MHzig is. És nem értem, miért csinálja, ezért egy ideje gyanakszom a driverre, de elvileg ugyanazt a csomagot töltöm le mindkét esetben, akár a VEGAhoz töltöm le, akár a 480hoz. Van ötletetek?

    (Egyébként nem emlékszem, de mintha már kérdeztem volna ezt, volt is valaki, valamelyik topikban hasonló problémával, de az ő megoldása Linux lett, ami nem megoldás....)

    A szitu hasonló, mint ennél a figuránál is: LinusTechTips

    [ Szerkesztve ]

    ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)

Új hozzászólás Aktív témák