Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Scooby

    aktív tag

    válasz Hobbbyt #14915 üzenetére

    Csinálok akkor egy olyat is, de mivel ha bármi fut a háttérben az is visszafogja a teszt alatti teljesítményt, ezért amikor a pontokat vadászom kilövök minden felesleges programot.

    (#14920) Kvg

    Ahogy (#14921) Szoszo94 mondja! A driver resettel arra céloztam, hogy a driverben minden az alapon van, sehol semelyik részén nincs módosítás!

    (#14922) Laja333

    Amennyiben BP-i vagy tudok neked segíteni! Elhozod hozzám a kártyát és megnézzük az én rendszeremben, hogy mit produkál. De abból amit írtál feltételezem, hogy a táp 12 voltos ágával lesz a gond, bár szoftveresen mérted ami csalóka! Az is segíthet a dologban ha műszerrel rámérsz a 12v ágra üresjáratban és terhelve is!

    (#14924) Kvg

    Szerintem az a hivatalos ha senki semmit nem mókol a driverben! De ez csak az én véleményem!

    (#14933) Deer76

    Nem feltétlen, csak el kell dönteni melyiket használod! Amennyiben a wattmant úgy az AB feltelepítve se legyen, vagy ha fentvan akkor véletlen se fusson, még a háttérben sem!
    Ha AB-t használsz akkor szerintem gép újraindításnál lépj be a driver kezelőjébe tegyél mindent alapértelmezettre(reseteld a beállításokat), zárd be, nyisd meg újra a kezelőt és a játék globálisnál állíts amit szeretnél, bezárás, gép restart, és innentől kezdve el kell felejteni, hogy ilyen van a gépen! AB-t felteszed és beállítod ahogy neked megfelel, ha segítség kell akkor fogunk segíteni!

    [ Szerkesztve ]

    Minek az?

Új hozzászólás Aktív témák