Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sb

    veterán

    válasz AxBattler #2296 üzenetére

    Hát ebben a válaszban sok köszönet nem volt, de azért köszi. :D
    Az elvekkel én is tisztában vagyok, vagyis, hogy amire nem elég 2GB arra 4 kell, vagy ha visszaveszek valamit akkor gyorsabban fut.
    75W sem sok, de attól még lehet szar a hűtés, morgás, akármi. Meg van jobb-rosszabb borda/csövezés és rögtön +-10-20 fok, ami rpm-ben is tetten érhető. Plussz ha jól rémlik itt is akad a 75W-hoz képest többet kajáló kártya, vagy rosszul tudom?

    Hogy konkrétabb legyek - lehet, hogy nem volt érthető - a régebbi játékoknál abnormális lassulásra gondolok. Tehát amikor nem hozza az elvárt szintet más, hasonló vga-khoz képest az újabb architektúra/driver optimalizáltság akármi miatt. De ha nincs ilyen szembetűnő és általánosan látható gondja, csak nagyon eseti akkor nyilván az is válasz.

    2 vs 4GB-tal meg gondoltam lesz vmi tapasztalat a nagyobb szám jobb hozzáálláson kívül. Esetleg van aki 2GB-ost hajt, nem ultrán és nem a legfrissebb cuccokal... aztán így pl. belefér a 2GB-ba.

    Még egyszer mondom: nem 2-3k-n akarok spórolni, de az aprón kifogható olcsóbbakat kivéve a 4GB inkább 40 közelében van ami kb. duplája a hasonlóan erős (tuninggal) 7850-nek. Ezért indultam először a 30k körüli 2GB-osokra.

Új hozzászólás Aktív témák