Hirdetés
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giot
addikt
Jól hangzik a 6950 tuningtartaléka. Melyik gyártótól érkezett? Mit reszeltél "szerencsétlen" Zalman-on?
Az egész akció lehet megérdemelne egy logout-os cikket.(#17943) Tokman: (A Silla királyságából ) A helyzet az hogy jó régóta Chieftec tápokat használok nemcsak én hanem több komám is. Nem hallottam senkitől hogy garanciális problémák merültek volna fel velük. Viszont pld LcPower táp már pusztult meg nálam miközben egy 3870X2-őt próbált kiszolgálni. Miután elpukkant akkor vettem helyette a csifit ami szó nélkül teljesített nálam a 3870x2-vel karöltve. Mindkét táp 550W-os ként volt kalibrálva. Az én szememben a HKC sem jobb minőség mint az LcPower.
-
Cybertrone
veterán
Hmmm most elgondolkodom megéri nekem 580-at venni
Avagy elég lenne egy 6970-es is... Szerettem annó a crysist toltam neten+minden... Namost hogyha igazak a pletyik akkor az 580-ra lessz optimalizálva, nemtudom mennyi létjogosultsága lessz a 6970-nek vele szemben? Szerintetek? 30k nekem is 30k...
(Ritka a jó game, amivel 1-2 évet is le lehet húzni, azért várom annyira a crysis 2-őt)[ Szerkesztve ]
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
CptMisi
őstag
Szerinted megérné lecserélni az 5850emet rá? Szerintem hűtéssel olyan 60at kapok érte, 13-15ezret kéne rádobnom. Valószínűleg nem használnám folyamatosan "6970-ként" Monitort(1280*1024->Full-HD) csak később vennék, az igazat megvallva csak az unlock lehetőségéért venném meg most, ami a későbbiekben (esetleges eladásakor is) jól jönne.
[ Szerkesztve ]
You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen routert?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Linux kezdőknek
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest