- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Miniatűr X8-cal készül az Oppo
- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
vhunor
őstag
válasz cowboy_bebop #2414 üzenetére
Azért nekem elég nagy visszatetszést kelt, hogy a hivatalos launch után hetekkel sincs hozzá végleges driver, miközben kutya kötelességük lett volna már a boltba kerüléskor final releaset adni hozzá. Én nem húzok egyik gyártóhoz sem, az elmúlt 15 évben volt nekem mindenem, olyan "bukások" is mint Power VR, Rendition Verité, S3 Savage, Matrox Mystique és Voodoo 5 5500 is, mindig az alapján választottam, ami akkor az igényeimnek (és adott esetben kíváncsiságom kielégítésének) megfelelt. A Rage 128-tól a HD4870-ig nagyjából mindegyik ATI kártyához volt szerencsém, és hardverileg mindegyik kiváló volt a maga idejében. De a drivereikkel miért nem képesek ugyanezt a szintet hozni? A baráti/ismerősi körömből kismillió ember csak akkor venne ATI-t ha más nem lenne kapható, és ezt csak és kizárólag az elmúlt évek folyamatosan rossz tapasztalatai miatt. A mostani catalyst (4000-es sorozathoz) drivere alapvetően jó, de a qrva CCC részével sok emberhez hasonlóan én is csak szoptam, és az átlagjózsinak nem kell azt tudnia, hogy amikor telepíti, csak a drivert rakja fel CCC nélkül, mert ne kelljen már értenie hozzá. Óriási blama, hogy csak bétás meghajtó elérhető egy 400 dolláros, csúcskategóriás kártyához.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Mini PC
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Windows 7
- Asszociációs játék. :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Manli GeForce RTX 3080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest