Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • leviske

    veterán

    válasz Dare2Live #1171 üzenetére

    Ha a HD2900-asokat megnézte volna valaki a 8.3-as Catalystal, akkor igenis tapasztalt volna ugrás szerű gyorsulást. A 8.3 és utána lévő driverek esetébn csak úgy röpködtek a +10/20/30%-ok single és CFX kártyák esetében. És őszintén én még mindig kíváncsi volnék, mai driverek mellett egy 8800GTX vs HD2900XT meccsre. :)

    Lusta vagy!:
    "Ahogy arról egy korábbi hírben beszámoltunk, a triangle setup teljesítmény komoly buktató lehet a DirectX 11 legújabb eljárásában, az AMD a kétblokkos felépítéssel a szükséges egységeket gyakorlatilag megduplázta, így mindent megtettek a szűk keresztmetszetek elkerüléséért. A megoldás egyébként nem igényel speciális kódokat, a vezérlést a meghajtóprogram fordítója végzi, mondhatni maximális hatékonysággal."

    Bár persze lehet, hogy hülye vagyok és félreértelmezem, akkor elnézést. :)

    Arra pedig mennyi esélyt látsz, hogy ez után a fiaskó után az AMD a TSMC-vel fog gyártatni, miután egy másik cég, amelyben 35%-os részesedése van, ugyan úgy készen áll majd időben a gyártásra? :)

    MOD: Amúgy ne a HD5870 teljesítményét vegyük már alapul, mikor a Fermi esetében várhatóan egy 450-550mm2 méretű GPU-ról beszélünk. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák